Αθλητισμός

Λουτσέσκου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση» – Τι είπε για Παναθηναϊκό και Νάρεϊ

Λουτσέσκου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση» – Τι είπε για Παναθηναϊκό και Νάρεϊ

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, μίλησε για τη κατάσταση της ομάδας του, για την σημαντική απουσία του Νάρεϊ αλλά και για τα σημεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο σημερινό ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της Nova:

Για την διακοπή λόγω του Πάσχα: «Είχαμε ένα παιχνίδι με την Λαμία κι αυτό ήταν καλό για εμάς, γιατί δεν είχαμε μεγάλο κενό και πολλές μέρες μακριά από τις πρoπονήσεις, αλλά μία φυσιολογική διακοπή για το Πάσχα. Κάναμε μία πλήρη εβδομάδα προετοιμασίας, δουλέψαμε καλά. Επέστρεψε ο Ομάρ, αλλά χάσαμε τον Νάρεϊ από την άλλη, αυτά είναι πράγματα που περνά μία ομάδα σε μία δυναμική σεζόν.

Είμαστε σε καλή κατάσταση και ψυχολογικά για αύριο. Είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου και έχουμε ορισμένα ενδιαφέροντα παιχνίδια μπροστά μας, αύριο με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη με την ΑΕΚ, μετά με τον Αρη. Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο γιατί θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν».

Για την απώλεια του Νάρεϊ: «Ξέρετε την απάντησή μου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε ανά πάσα στιγμή για να πάμε μπροστά. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη με τον Κάλεντ, από την άλλη όμως ξέρω ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλά για εκείνον και δεν έχω τεράστια ανησυχία. Ξέρω ότι θα είναι τέλεια, νιώθει πολύ καλά αλλά πρέπει να περάσει τα ιατρικά τεστ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι τα περισσότερα γκολ τα δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ, αν εκείνα τα ματς είναι οδηγός για τον Δικέφαλο: «Για εμάς ο οδηγός είναι η οργάνωσή μας, είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να κυριαρχούμε, να έχουμε το κοντρόλ των αγώνων και όταν τα καταφέρνουμε έχουμε καλά παιχνίδια. Όταν παίζουμε άλλου είδους ποδόσφαιρο δεν έχουμε την καλύτερη απόδοση ως ομάδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments