Αθλητισμός

Νιούκαστλ-Τότεναμ: Οι καρακάξες πέτυχαν το δεύτερο πιο γρήγορο 5-0 στην ιστορία της Premier League

Νιούκαστλ-Τότεναμ: Οι καρακάξες πέτυχαν το δεύτερο πιο γρήγορο 5-0 στην ιστορία της Premier League

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η Νιούκαστλ ήταν ασταμάτητη στα πρώτα 21 λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στην Τότεναμ και τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ, με το 5-0 να είναι δεύτερο γρηγορότερο στην ιστορία της Premier League.

Απίστευτο και όμως αληθινό, βγαλμένο από την τρέλα και την μαγεία της Premier League. Η Νιούκαστλ ήταν καταιγιστική στην εκκίνηση του αγώνα της με την Τότεναμ στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” για την 32η αγωνιστική και τρανή απόδειξη ήταν ο φωτεινός πίνακας, που στο 21ο λεπτό έδειχνε το σκορ στο 5-0.

Σε ”δαιμονιώδη” φόρμα η Νιούκαστλ και το ”κοντέρ” το οποίο έσπασε:

Οι Μέρφι {2 γκολ}, Ίσακ {2 γκολ} και Ζοέλιντον έβαλαν την υπογραφή τους σε αυτό το εξωπραγματικό σκορ, με την ομάδα του αγγλικού βορρά να πετυχαίνει μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League πέντε γκολ σε πρώτο μέρος ματς και εκείνη του Λονδίνου να δέχεται για πρώτη φορά πέντε γκολ στο αντίστοιχο διάστημα.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως αυτό το σκορ, στα πρώτα 21 λεπτά, είναι το δεύτερο πιο… γρήγορο 5-0 που έχει εμφανιστεί ποτέ στην ιστορία της Premier League, με το ρεκόρ να το κρατάει το Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν οι πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είχαν προηγηθεί με 5-0 από το 18ο λεπτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments