Αθλητισμός

Ποτσετίνο και Τσέλσι ήρθαν σε προφορική συμφωνία, μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Ποτσετίνο και Τσέλσι ήρθαν σε προφορική συμφωνία, μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι από την επόμενη σεζόν, καθώς φέρεται να συμφώνησε προφορικά με την Τσέλσι η οποία και αισιοδοξεί πως θα ανακοινώσει την πρόσληψή του ακόμα και μέσα στην εβδομάδα

Μια… ανάσα από την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται η Τσέλσι! Μετά από μια διαδικασία-εξπρές που άρχισε με την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ, οι Μπλε κατέληξαν στον Αργεντινό τεχνικό και σύμφωνα με το «Talksport», οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία την Τετάρτη για την έναρξη συνεργασίας από το ερχόμενο καλοκαίρι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση των Λονδρέζων είχε καθοριστική συνάντηση με τον «Ποτς» στην Ισπανία τη Δευτέρα, εκεί όπου φέρεται να τέθηκαν οι βάσεις για το επικείμενο deal το οποίο ο σύλλογος επιθυμεί να ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα.

Αν αυτό συμβεί, ο Ποτσετίνο θα πραγματοποιήσει την επάνοδό του στους πάγκους μετά από διάλειμμα μίας σεζόν και τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αναλαμβάνοντας μια από τις συμπολίτισσες και μεγάλες αντιπάλους της αγαπημένης του, Τότεναμ, με την οποία έφτασε μέχρι και τον τελικό του Champions League το 2019.

Η «Mirror» στέλνει τον Νεϊμάρ στην Τσέλσι του Μπόελι

Νέες περιπέτειες στον ορίζοντα για τον Νεϊμάρ. Τουλάχιστον έτσι αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Mirror». Η επόμενη σεζόν μπορεί να βρει τον διεθνή Βραζιλιάνο στην Premier League και την Τσέλσι, με τους Παριζιάνους να φέρονται πρόθυμοι να τον πουλήσουν στους «μπλε» του Τοντ Μπόελι.

Πιο αναλυτικά, το βρετανίκο Μέσο αναφέρει πως η υπόθεση του «Νει» είναι προτεραιότητα για την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι. Ο 31χρονος διανύει μια ακόμα χρονιά με τραυματισμούς και παραμένει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου.

Η νέα εσωτερική κατεύθυνση των πρωταθλητών Γαλλίας σχετικά με τα πολύ ακριβά συμβόλαια καθιστά αμφίβολη την παραμονή του έμπειρου επιθετικού στο Παρίσι. Εκεί έρχεται το ενδιαφέρον του νέου ιδιοκτήτη της Τσέλσι Τοντ Μπόελι ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση νωρίτερα φέτος με τον Νεϊμάρ για να διερευνήσει τη διαθεσιμότητά του παίκτη. Το ενδιαφέρον αυτό λοιπόν μπορεί να αναζωπυρωθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments