Αθλητισμός

Οπαδοί ΑΕΛ: «Ο τελικός δεν θα γίνει στη Λάρισα»

Οπαδοί ΑΕΛ: «Ο τελικός δεν θα γίνει στη Λάρισα»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Οι οπαδοί της ΑΕΛ μπαίνουν κι αυτοί εμπόδιο στην διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Λάρισα, αφού με ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν στην ΕΠΟ ότι δε θα της παραχωρηθεί η AEL FC Arena.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών της ΑΕΛ:

«Στην πόλη που τα παιδιά πριν γεννηθούν είναι ΑΕΛ και οι νεκροί μας τραγουδάνε από το Κλαμπ του Παραδείσου, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστούμε την πόλη μας.

Τελικός στην Λάρισα δεν θα γίνει.

Χρόνια πριν όταν η ομάδα της πόλης, η Αθλητική Ένωση Λάρισας έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΟΛΟΙ φώναζαν ότι αυτή η ομάδα πρέπει να έχει το δικό της σύγχρονο γήπεδο. Έτσι και εμείς σαν οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας βγήκαμε στους δρόμους και κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και έτσι έγινε. Το όνειρο αυτό ονομάστηκε AEL FC Arena.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα πολλά έχουν συμβεί που δεν χωράνε σε μια απλή ανακοίνωση. Συμφέροντα, κόντρες, πολιτική και πάνω απ’όλα φράγκα! Πολλά φράγκα που σίγουρα δεν είχαν αποδέκτη την ιδέα που όλοι μας αγαπάμε!

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι το γήπεδο αυτό δεν είναι τσιφλίκι κανενός Πηλαδάκη και καμίας εταιρείας.

Ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί είναι ο φασίστας πρόεδρος της ΕΠΟ και οι μαφιόζοι πολιτικοί και δολοφόνοι της νέας γενιάς στα Τέμπη.

Η πόλη μας από τις 17 Μαίου 1964 αποτελεί ποδοσφαιρικά αυτόνομο οπαδικό κράτος και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα όποτε αμφισβητήθηκε.

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης να συνταχθούν με τον ΛΑΟ της ΑΕΛ, όπως έγινε το 2010 για τη δημιουργία αυτού του γηπέδου και να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στην διεξαγωγή του τελικού στην Λάρισα.

Οι δολοφόνοι του Μπλιώνα και οι αρνητές της πανάξιας πρωταθλήτριας του 1988, που πολέμησε και πολεμήθηκε από το κατεστημένο, δεν θα σηκώσουν κούπα στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Πηλαδάκης και λοιποί εμπλεκόμενοι θα μας βρείτε μπροστά σας!

Το AEL FC Arena τώρα στα χέρια του ερασιτέχνη! Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments