Pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Άδωνις Γεωργιάδης
Υπουργός Ανάπτυξης
Δημήτρης Μάντζος
Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Άδωνις Γεωργιάδης-Δημήτρης Μάντζος στο pagenews.gr: Debate για το ποιοι και πως θα κυβερνήσουν τη χώρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στο Βόρειο τομέα Αθηνών και ο Δημήτρης Μάντζος Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησαν στο pagenews.gr για τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στο Βόρειο τομέα Αθηνών και ο Δημήτρης Μάντζος Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο” με τη Σοφία Χύτου.

Άδωνις Γεωργιάδης-Δημήτρης Μάντζος στο pagenews.gr: Debate για το ποιοι και πως θα κυβερνήσουν τη χώρα”

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: “Εμείς σε κουβέντα συγκυβερνήσεως θα μπούμε στις επόμενες εκλογές αν υπάρξουν επόμενες γιατί ο ελληνικός λαός μπορεί να επιλέξει κυβέρνηση συνεργασίας σε αυτές. Εμείς δεν θέλουμε αδύναμη κυβέρνηση για αυτό θέλουμε η κυβέρνηση που θα γίνει να έχει μέσα το bonus. Για αυτό ασχέτως αν θα είναι αυτοδύναμη η συγκυβέρνηση 2 κομμάτων δεν θέλουμε μια κυβέρνηση των 151, 153 εδρών. Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να κυβερνήσει. Για αυτό αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας περί κυβερνήσεως ανοχής δηλαδή να έχεις κυβέρνηση με κάτω από 151 ψήφους εμένα προσωπικά με βρίσκουν τρομερά αντίθετο διότι αυτό θα σήμαινε ότι η κυβέρνηση αυτή που θα είχες δεν θα μπορούσε να περάσει νομοσχέδιο από τη Βουλή παρά μόνο αν συμφωνούσαν και τα υπόλοιπα κόμματα. Εμείς θέλουμε ισχυρή κυβέρνηση και επειδή μάλιστα του χρόνου μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία αναθεωρήσεως του Συντάγματος αν δεν χαθεί η πλειοψηφία 180 εδρών ακόμη και μια υποτιθέμενη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ καλύτερο η συγκυβέρνηση αυτή να γίνει με το bonus..”

Ο κ. Μάντζος τόνισε: “Συμφωνώ με τον υπουργό ότι το μεγάλο αφεντικό είναι ο λαός. Θα πρέπει και να περιμένουμε τις εκλογές και κυρίως να περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο λαός. Πρέπει όλοι να περιμένουμε την 21η Μαίου αλλά μέχρι τότε πρέπει να είμαστε όλοι ξεκάθαροι. Να ξεκινήσω από κάτι καθαρό που χρησιμοποιεί κυρίως η Νέα Δημοκρατία και με ενοχλεί. Το ΠΑΣΟΚ είναι η χώρα που κράτησε τη χώρα όρθια στη μεγάλη κρίση απέναντι στα σενάρια της δραχμής. Απέναντι σε εκείνους που έσπρωχναν τη χώρα εκτός ευρώ..”.