Αθλητισμός

Μπαρτζώκας: «Περιμένω δύσκολο ματς, αλλά πιο δύσκολο θα είναι για την Φενέρ»

Μπαρτζώκας: «Περιμένω δύσκολο ματς, αλλά πιο δύσκολο θα είναι για την Φενέρ»

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για Κωνσταντινούπολη για το Game 3 (3/5, 20:45) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που παραχώρησε να χαρακτηρίζει το ματς ως δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Πολλές φορές είναι θέμα συγκυριών, ημέρας, προσέγγισης, συμπτώσεων, κατάστασης του αντιπάλου. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς.

Μικρά πράγματα γίνονται πάντα, αλλά με αυτή την τακτική που μας έπαιξε η Φενέρ, αυτή είχε και στα προηγούμενα όταν έχασε. Παίζει ρόλο να διαχειριστούν οι παίκτες το άγχος και τη κρισιμότητα, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Στο τελευταίο ματς δεν παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος κρίθηκε το ματς, σε μία κατοχή. Περιμένω δύσκολο ματς, αλλά πιο δύσκολο θα είναι για την Φενέρ.

Πολλές φορές τα ματς γίνονται απρόβλεπτα. Οι παραπάνω κατοχές του δεύτερου ματς για την Φενέρ ήταν σημαντικές, είναι απλά μαθηματικά. Μοιραία, η ομάδα που έχει περισσότερες επιθέσεις θα κερδίσει. Αλλά χάσαμε στο τέλος. Αυτό δείχνει σαν ομάδα -ακόμα και όταν δεν πάει καλά το ματς- ότι έχουμε δυνατότητες. Καλούμαστε να το αποδείξουμε, δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο δύσκολο θα είναι για όλους.

Και πέρυσι είχαμε χάσει το δεύτερο ματς, είχαμε την εμπειρία αλλά δεν διδαχθήκαμε από αυτό, αν θέλετε να το πω έτσι. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ σημαντικός και εδώ έχουμε πολλούς ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται αλλιώς το άγχος και την κρισιμότητα, δεν μπορείς αν μπει στο μυαλό του καθενός. Προσπαθούμε να ελέγχουμε το ομαδικό παιχνίδι, την ψυχολογία της ομάδας, αλλά δεν μιλάμε για παιδιά, αλλά για επαγγελματίες. Μιλώ και για τις δυο ομάδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments