Αθλητισμός

Οι καταθέσεις Κομίνη και Δημητριάδη στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη

Οι καταθέσεις Κομίνη και Δημητριάδη στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Γιώργος Κομίνης και Βασίλης Δημητριάδης κατέθεσαν στο εφετείο του Ιβάν Σαββίδη, που είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στον πολυσυζητημένο αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2018

Πρώτος στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης Γιώργος Κομίνης, ο οποίος εξιστόρησε τα γεγονότα και ειδικά όσα έγιναν μετά την περιβόητη φάση Βαρέλα στο 89′.

Ο Κομίνης ανέφερε ότι δεν δέχθηκε απειλή ή βιαιοπραγία από τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας: «Δεν ήθελε να δημιουργήσει ένταση, να ζημιώσει την ομάδα. Είναι άνθρωπος που έχει επενδύσει πακτωλό χρημάτων στην ομάδα. Συνήθως οι άνθρωποι που επενδύουν σε μία ομάδα έχουν σκοπό το καλύτερο και δεν θέλουν να την ζημιώσουν ή να υποστούν συνέπειες» κατέθεσε.

Για την φράση που η κάμερα έπιασε να του λέει ο Μίχελ («είσαι τελειωμένος», you are finished, στα αγγλικά), ο πρώην διαιτητής είπε ότι την εξέλαβε ως «διαιτητική αργκό».

Ακολούθησε η κατάθεση του τότε γενικού αρχηγού της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος μίλησε για πολύ σημαντικό παιχνίδι, τονίζοντας πως «γκολ αμφισβητήθηκε δημιουργώντας μεγάλη ένταση στο αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες». «Προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση. Ο κ. Μίχελ πήγε και είπε κάτι στο αυτί του κ. Κομίνη. Ο κ. Σαββίδης δεν έφτασε κοντά στον διαιτητή. Είχε δύο τρία άτομα μαζί του, προφανώς η συνοδεία του. Δεν πείραξαν κανέναν από τους δικούς μας. Έφτασε στα 1 -2 μέτρα. Δεν είδα το όπλο».

Κατά την εξέτασή του ρωτήθηκε επίμονα για όσα είχε καταθέσει τότε στην Αστυνομία, πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον απώθησε βίαια με τα δύο του χέρια, κάτι που αναίρεσε στην κατάθεσή του ως μάρτυρας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο. «Μπορεί να με έσπρωξε, αλλά δεν έπεσα», είπε, προσθέτοντας πως η κατάθεσή του είχε γίνει «ξημερώματα και κάτω από δύσκολες συνθήκες». Μάλιστα, η επιμονή της έδρας στο συγκεκριμένο ερώτημα προκάλεσε αντίδραση από την πλευρά της υπεράσπισης του Ιβάν Σαββίδη.

Ακολούθησε διακοπή και με την επανέναρξη είναι προγραμματισμένο να γίνει εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων, κυρίως αστυνομικών.

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η κύρια ανησυχία έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τους ”πράσινους” στα πλέι οφ, που δεν του επέτρεψαν αγωνιστεί κατά της ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments