Αθλητισμός

Τα δεδομένα με τον ελεύθερο Πέλκα

Τα δεδομένα με τον ελεύθερο Πέλκα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Το εξωτερικό παραμένει προτεραιότητα για τον Δημήτρη Πέλκα που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει κλείσει ποτέ τους διαύλους επικοινωνίας μαζί του

Η Φενέρμπαχτσε δεν έκανε χρήση του όρου που της έδινε το δικαίωμα να ανανεώσει για έναν επιπλέον χρόνο το συμβόλαιο του Δημήτρη Πέλκα και έτσι ο Έλληνας μέσος μένει ελεύθερος μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είναι φυσικό, τα νέα δεδομένα δημιουργούν συνειρμούς σχετικά με το μέλλον του Έλληνα μέσου και αν και κατά πόσο αυτό μπορεί να συνδέεται με τον ΠΑΟΚ.

Συνειρμοί που γίνονται ακόμη πιο έντονοι αν σκεφτεί κανείς ότι από την στιγμή που ο Πέλκας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Τούμπα ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να βρει άξιο αντικαταστάτη του.

Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή

Μάλιστα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει ενίσχυση και μάλιστα σημαντική στη μεσοεπιθετική γραμμή του, αφού δεν πρόκειται να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και θα γίνει εκ νέου προσπάθεια για να βρεθεί ομάδα για τον Τόμας Μουργκ.

Όλα αυτά συνηγορούν στη δημιουργία σεναρίων που η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην είναι μακριά από την πραγματικότητα. Ωστόσο τουλάχιστον σε αυτή τη φάση φαίνεται ότι οι προτεραιότητες των δυο πλευρών είναι διαφορετικές.

Η προτεραιότητα του Πέλκα

Ο Πέλκας, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του στο εξωτερικό και εκεί θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα θα προσπαθήσει να βρει ένα συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που είχε στην Τουρκία και που ξεπερνά το 1,2 εκατομμύριο ευρώ σε ετήσιες αποδοχές.

Το υψηλό συμβόλαιο του είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος που η Χαλ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός δύσκολα θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο ΠΑΟΚ όπως είναι λογικό διατηρεί πολλούς διαύλους επικοινωνίας με τον Δημήτρη Πέλκα, που δεν έπαψε ποτέ να θεωρείται μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου. Και έτσι μπορεί από πρώτο χέρι να γνωρίζει ποια είναι τα θέλω του 29χρονου πρώην ποδοσφαιριστή του.

Για την ώρα αυτά μοιάζουν να είναι δεδομένα στην περίπτωση του Πέλκα που, ως ελεύθερος μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή περίπτωση για πολλές ομάδες, αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments