Αθλητισμός

3 εκατ. και 3 παικταράδες για Βεζένκοφ – Θέλει το αστέρι του Ζοτς ο Ολυμπιακός

3 εκατ. και 3 παικταράδες για Βεζένκοφ – Θέλει το αστέρι του Ζοτς ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Οι πρώτοι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του Σάσα! Στο ΝΒΑ είναι σίγουροι για τη μεταγραφή του "ερυθρόλευκου" άσου και στο Λιμάνι ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάζουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Όμως δεν θα είναι ένας, αφού τα λεφτά στα ταμεία θα είναι πολλά...

Ο Ολυμπιακός δίνει πολύ μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη (3/5) με την Φενέρ και μόνο αυτό είναι που τον νοιάζει. Ηταν η κορυφαία ομάδα της κανονικής περιόδου και δεν θέλει με τίποτα να μην συνεχιστεί αυτή του η πορεία. Με την ήττα στο δεύτερο ματς από τους Τούρκους, είναι πλέον σε δύσκολη θέση, αλλά ευελπιστεί ότι θα τα καταφέρει τουλάχιστον μία φορά στην Πόλη.

Πριν από λίγες ώρες βγήκε και μία πληροφορία, που δεν είναι καλή για τον Ολυμπιακό: ότι ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αναμένεται να συνεχίσει του χρόνου στο μεγάλο λιμάνι. Ότι, δηλαδή, κατά μεγάλο ποσοστό ο Βούλγαρος φόργουορντ θα είναι του χρόνου στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Κατ’ αρχάς σε αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα η ομάδα του Πειραιά. Υπάρχει NBA out στο συμβόλαιο και αν οι Κινγκς δώσουν τα λεφτά, που πρέπει στον Βεζένκοφ, θα τον πάρουν. Σε αυτό ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Απλά αν ο Βούλγαρος πάει στους Κινγκς, θα πάρει η ομάδα του Πειραιά 1.5 εκ. δολάρια.

Αν, λοιπόν, συμβεί κάτι τέτοιο, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο ταμείο τους και την αμοιβή, που είναι να πάρει την επόμενη χρονιά ο Βεζένκοφ, αλλά και το NBA out. Πάνω από 3 εκ. ευρώ δηλαδή.

Αυτά, όμως, δεν θα τα δώσει ο Ολυμπιακός για να πάρει έναν μόνο παίκτη. Θα τα δώσει για να πάρει τρεις παίκτες πολύ καλής ποιότητας.

Τρεις παίκτες, που θα έχουν αμοιβή πάνω από 1 εκ. ευρώ ετησίως ο καθένας.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που φεύγει από την ΤΣΣΚΑ, έχουν ακουστεί πολλά, αλλά μπορεί ο Σέρβος να μην είναι μέσα στους εκλεκτούς.

Μπορεί, όμως, να είναι παίκτες, όπως ο Λεντέι (δείτε τις καλύτερες φάσεις του στο βίντεο πάνω από το κείμενο), που εντυπωσιάζει με την Παρτίζαν (και μάλιστα παλιός παίκτης του Ολυμπιακού), μπορεί να είναι ο Μπούκερ, που μπορεί να φύγει από την Φενέρ, μπορεί να είναι και ο Κόλσον, που ακόμη δεν έχει ανανεώσει με την Μακάμπι.

Στο ΣΕΦ δεν ανησυχούν για την επόμενη μέρα της ομάδας παρότι ξέρουν ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν φύγει και ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ. Αν φύγει ένας από τους δύο, τότε το πρόβλημα θα είναι μικρότερο και θα μπορεί να λυθεί εύκολα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του πριν φτάσουν εκεί θέλουν τουλάχιστον μία νίκη στην Τουρκία. Το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την Φενέρ είναι κάτι, που δεν θέλουν ούτε για αστείο να σκέφτονται στον Πειραιά μετά μάλιστα την μεγαλειώδη σεζόν, που κάνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments