Αθλητισμός

Γαλλικά μάτια και σε Μουκουντί

Γαλλικά μάτια και σε Μουκουντί

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Την προσοχή γαλλικών ομάδων έχει προκαλέσει ο Αρόλντ Μουκουντί με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ

Η παρουσία πολλών σκάουτ και από τη Γαλλία στη Λεωφόρο και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ φαίνεται πως δεν είχε μόνο στόχο το «τσεκάρισμα» του Λιβάι Γκαρσία. Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ίσως στο στόχαστρο των εκπροσώπων των ομάδων, όπως της Λιλ, βρέθηκε και ο Αρόλντ Μουκουντί.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος στόπερ κάνει μια εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ στην Ελλάδα, προερχόμενος από μια κακή χρονιά με τη Σεντ Ετιέν πέρυσι. Σε 26 παιχνίδια, ο Μουκουντί μετρά μόλις τέσσερις ήττες, ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ, συμβάλλοντας και αυτός στην προσπάθεια της Ένωσης για την κατάκτηση του νταμπλ.

Η ιστοσελίδα butfootballclub.fr σημειώνει πως την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι βρέθηκε μεταξύ άλλων και άνθρωπος της Λιλ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει θέμα επιστροφής του Καμερουνέζου αμυντικού στη Ligue 1.

Η αγωνία στα ύψη στη Super League: Ντερμπάρες που δίνουν τίτλο σε OPAP Arena και Λεωφόρο

Η αγωνία και το άγχος στα ύψη για την 8η αγωνιστική της Super League, αφού ο τίτλος βρίσκεται ακόμη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι οποίοι έμειναν στο 0-0 τη Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι και έκαναν τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα αλλά όλα μπορούν να γίνουν ξεκάθαρα μετά τις σημερινές αναμετρήσεις.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και πιο συγκεκριμένα στην ”OPAP Arena” η ΑΕΚ περιμένει τον Ολυμπιακό και θα πέσουν…κορμιά, ακόμη και αν οι ”ερυθρόλευκοι” δεν κυνηγάνε πλέον τη κούπα, αφού θέλουν και αυτοί την τρίτη θέση που ίσως τους πάει στα προκριματικά του Europa League. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε, ενώ οι πειραιώτες θα ”παλέψουν” για τη βαριά…φανέλα και τον τελευταίο στόχο που τους απομένει (αναφέρεται παραπάνω).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

20:00 OPAP Arena, ΑΕΚ – Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 2 HD

20:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΝΠΣ Βόλος Novasports 2HD

20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 3 HD

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    33    76
  2.  AEK    33    76
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    33    66
  4. ΠΑΟΚ    33    63
  5. ΑΡΗΣ    33    47
  6.  ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ    33    40

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments