Αθλητισμός

Ανιγκό: «Τα πράγματα είναι περίεργα με τη διαιτησία φέτος»

Ανιγκό: «Τα πράγματα είναι περίεργα με τη διαιτησία φέτος»

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δήλωσε ικανοποιημένος από τη εικόνα των παικτών του αλλά είχε και τα παράπονα του για τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι και για ολόκληρη τη σεζόν γενικότερα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ζοσέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0:

Αφού μας πείτε τη γεύση που σας άφησε το παιχνίδι, θα θέλαμε να μας πείτε επίσης τι ρόλο έπαιξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας για το σημερινό ματς, το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ, γιατί είδαμε να αλλάζετε τη μεσαία γραμμή με την παρουσία του Σαμασέκου και να προσεγγίζετε διαφορετικά τη σημερινή αναμέτρηση;

Παρακολουθήσαμε το βίντεο και αναλύσαμε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αναλύσαμε τα λάθη μας. Προτιμήσαμε να επιλέξουμε ένα άλλο σύστημα, ώστε να είμαστε πιο συμπαγείς, να καλύψουμε τα κενά με το 4-1-4-1 και ήταν ένας τρόπος για να είμαστε πιο συμπαγείς και έτσι δημιουργήσαμε προβλήματα στην ΑΕΚ.

Τι είναι αυτό που κρατάτε από το σημερινό ματς; Ποια γεύση σάς άφησε;

Νομίζω ότι σήμερα πέρα από το ότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, τις καλύτερες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Θέλω να μείνω σε κάποιες απορίες που έχω από το σημερινό ματς με έναν διαιτητή που είναι συμπατριώτης μου. Δεν έχω καταλάβει γιατί ο έξτρα χρόνος ήταν 9 λεπτά, δεν έχω καταλάβει γιατί πάντοτε παίζουμε με κανόνες που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ή το πόσες φορές πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ μας. Γενικώς τα πράγματα είναι περίεργα με τη διαιτησία φέτος.

Δεν είδατε τον Τζολάκη και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού να πέφτουν κάτω;

Ο Τζολάκης δεν κράτησε την μπάλα για 9 λεπτά.

Ήταν πολλές περιπτώσεις καθυστερήσεων.

Καταλαβαίνω την ερώτησή σας, αλλά αν σκεφτόμαστε έτσι, πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι σε όλα τα ματς και με όλες τις ομάδες και όχι ανάλογα με την περίσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments