Πολιτική

Άδωνις 2.0

Άδωνις 2.0

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Ο Άδωνις είναι ο πρώτος πολιτικός που καινοτομεί, χρησιμοποιώντας ολόγραμμα και εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα εποχή στην πολιτική επικοινωνία του τόπου

«Στην γενιά Ζ απευθύνεσαι με μέσα Ζ», υπογραμμίζει η Chloe Combi, διάσημη συγγραφέας και δημοσιογράφος, ειδικευμένη σε θεματικές της γενιάς Ζ, της γενιάς δηλαδή που αποτελεί την σημερινή νεολαία και που δίνει την μέγιστη βαρύτητα στον τρόπο, στο μέσον, το οποίο το θέλει να κινείται στα βαθιά ύδατα του διαδικτύου και της τεχνητής νοημοσύνης. Και σε αυτήν ακριβώς τη γραμμή κινήθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επέλεξε να απευθυνθεί στους σημερινούς 20άρηδες του βόρειου τομέα της Αθήνας μέσω ολογράμματος.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο ίδιος ο υπουργός, το concept ανήκει σε έναν σημαντικό των σύγχρονων τεχνολογιών στην χώρα μας και προσωπικό φίλο του Άδωνι, τον κ. Πέτρο Κόνιαρη, ιδιοκτήτη της FFP Group, ο οποίος παρουσίασε το εκπληκτικό τεχνολογικό επίτευγμα των ολογραμμάτων.

Ο Άδωνις είναι ο πρώτος πολιτικός που καινοτομεί, χρησιμοποιώντας ολόγραμμα και εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα εποχή στην πολιτική επικοινωνία του τόπου, αν και η παγκόσμια «πρώτη» ανήκει σε έναν πολιτικό της αριστεράς, τον Ζαν – Λυκ Μελανσόν. Ο επικεφαλής των Nupes χρησιμοποιεί πρώτος, πριν από λίγα χρόνια, την τεχνολογία των ολογραμμάτων στην προεκλογική εκστρατεία του, προκαλώντας σάλο στα πολιτικά πράγματα της Γαλλίας, η οποία δεν είχε ακόμη εξοικειωθεί σχετικά.

Άξιοι παρουσιαστές της χθεσινοβραδινής συνομιλίας του Άδωνι ήταν η κ. Ευγενία Μανωλίδου, στο Γαλάτσι, ο κ. Μιχάλης Τσαουσόπουλος, στο Μαρούσι, και ο κ. Μάκης Πουνέντης, ο οποίος βρισκόταν στο Ψυχικό. Και οι τρεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, με τον Άδωνι να συνομιλεί με νέους και νέες της ΟΝΝΕΔ που βρίσκονταν στις τρεις κατάμεστες αίθουσες για κεντρικά ζητήματα σύγχρονης πολιτικής.

Η ΝΔ σηματοδοτεί την Ελλάδα της προόδου και της νέας Εποχής

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σύγκρινε το ύφος της προεκλογικής εκστρατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας με αυτό του Σύριζα και συμπέρανε πως το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης σηματοδοτεί το γκρίζο, την μιζέρια και την τοξικότητα στην πολιτική μας ζωή.

Απεναντίας, η ΝΔ υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε, μέσα στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησής της, να σημειώσει μεγάλες προόδους στον τεχνολογικό τομέα. Χάρη σε άοκνες προσπάθειες του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τεχνολογικοί κολοσσοί βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως, για παράδειγμα, η Amazon, η Google, το Facebook  και η Pfizer. «Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτεί», σύμφωνα με τον Άδωνι, «την πρόοδο, την αισιοδοξία, την νέα Εποχή».

Ένα νέο περιβάλλον για την start up επιχειρηματικότητα

«Πάνω από 700 νεοφυείς επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σήμερα στην Ελλάδα», ανέφερε ο Άδωνις, δείχνοντας το σπουδαίο έργο που έγινε στον τομέα αυτό του επιχειρείν, την τελευταία τετραετία.

«Πριν έρθει αυτή η κυβέρνηση, δεν ξέραμε στην Ελλάδα ποιος είναι ο χώρος των νεοφυών επιχειρήσεων, δεν ξέραμε από τι αποτελείτο, δεν ξέραμε τι φορολογικά κίνητρα να θεσπίσουμε», συμπλήρωσε ο Α. Γεωργιάδης.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα αληθινών πρωταγωνιστών

«Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα δεύτερη, είναι μια χώρα αληθινών πρωταγωνιστών», είπε ο Άδωνις, τονίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι δυναμικά παρούσα στην νέα Εποχή.

Για τον υπουργό, «η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να είναι μια χώρα που παράγει ειδήσεις και όχι μια χώρα που βλέπει τις άλλες να τρέχουν μπροστά της» .

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρειάζεται η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού στο κυβερνών κόμμα και στον σημερινό πρωθυπουργό.

Ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα

Σε μια δεύτερη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσει η μεταρρύθμιση στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ο Άδωνις έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην περαιτέρω σύνδεση της έρευνας με την αγορά, ούτως ώστε οι νέοι άνθρωποι, οι νέοι πτυχιούχοι να βρίσκουν καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στο αντικείμενο των σπουδών τους.

Παράλληλα, μέριμνα μιας νέας κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι η αλλαγή του άρθρου 16 του Συντάγματος. Με την μεταρρύθμιση αυτή θα επιδιωχθεί η δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, μια μεταρρύθμιση, που, όπως είπε ο Άδωνις, «έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια».

Σε αυτά τα νέα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα μπορούν να εργαστούν λαμπροί επιστήμονες και καθηγητές από όλο τον κόσμο. Χάρη σε αυτά τα νέα τριτοβάθμια ιδρύματα η εκπαίδευση θα γίνει πραγματικά ανταγωνιστική, στον σημερινό κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments