Lifestyle

Τσιμίκας και Σαλάχ έκαψαν καρδίες στη Βαρκελώνη – Το ξέφρενο βράδυ τους

Τσιμίκας και Σαλάχ έκαψαν καρδίες στη Βαρκελώνη – Το ξέφρενο βράδυ τους

Πηγή Φωτογραφίας: This Is Anfield

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μαζί με τον πολύ καλό του φίλο, Κώστα Τσιμίκα και μερικούς ακόμη συμπαίκτες του στην Λίβερπουλ διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες με τους συμπαίκτες του στη Βαρκελώνη, εκεί όπου οι παίκτες της Λίβερπουλ απήλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη νίκη επί της Μπρέντφορντ με 1-0.

Ο Αιγύπτιος εθεάθη να ποζάρει στο πλευρό των Ρις Γουίλιαμς, Τζόρνταν Χέντερσον, Χάρβεϊ Έλιοτ, Λουίς Ντίαζ, Κώστα Τσιμίκα, Φαμπίνιο και Άντριαν σε βραδινή έξοδο στη Βαρκελώνη. Ο 30χρονος αστέρας της Λίβερπουλ μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία στο πλευρό του Ντίαζ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ταξίδι στη Βαρκελώνη ήρθε για τους παίκτες της Λίβερπουλ, τέσσερα χρόνια αφότου η ομάδα του Κλοπ κέρδισε τους «μπλαουγκράνα» με 4-0 στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού του Champions League.

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ να περπατάει μαζί με τον πολύ καλό του φίλο Κώστα Τσιμίκα, με τους δύο αστέρες της Λίβερπουλ να συγκεντρώνουν τα φώτα πάνω τους.

Οι «Reds» παραμένουν τρεις βαθμούς πίσω από τη Νιούκαστλ και δύο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχουν παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο από τους δύο αντιπάλους τους, στην κούρσα που δίνουν για την έξοδό τους στο Champions League. Αυτή την αγωνιστική, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λέστερ (15/05, 22:00), η οποία δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή της στην Premier League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments