Πολιτική

Βορίδης: Ο κ. Τσίπρας το τερμάτισε όταν είπε ότι θα κάνει ειδικού σκοπού κυβέρνηση αν χρειαστεί

Βορίδης: Ο κ. Τσίπρας το τερμάτισε όταν είπε ότι θα κάνει ειδικού σκοπού κυβέρνηση αν χρειαστεί

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

«Επιεικώς ο πρωθυπουργός το χαρακτήρισε αχταρμά, είναι ιλαροτραγωδία», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τη ΝΔ

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση ειδικού σκοπού σχολίασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τη ΝΔ Μάκης Βορίδης ο οποίος τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας το τερμάτισε χθες» ενώ επισήμα ότι αυτό το πράγμα που παρουσιάζεται στον ελληνικό λαό ως πρόταση διακυβέρνησης είναι «να κλαίμε και να γελάμε ταυτοχρόνως».

Για την προεκλογική του εκστρατεία, ο κ. Βορίδης σημείωσε: «Οι συγκεντρώσεις που κάνω τώρα είναι 1,5 με 2 φορές μεγαλύτερες από αυτές που έκανα το ’19. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε εμένα ή συμβαίνει γενικά πάντως είναι μεγάλες συγκεντρώσεις για τα δεδομένα της περιοχής της Ανατολικής Αττικής. Είναι μια πολύ ζωντανή εκστρατεία, είχε πάρα πολυ μεγάλη συμμετοχή. Το συναίσθημα του κόσμου αυτή την περίοδο είναι η ανησυχία ”μη και ξανάρθουν αυτοί”, ”μη γίνει κανένα λάθος με την απλή αναλογική”.

Με αφορμή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Ο κ.Τσίπρας το τερμάτισε χθες όπου λεει ”θα κάνω και ειδικού σκοπού κυβέρνηση αν χρειαστεί”. Επιεικώς ο πρωθυπουργός το χαρακτήρισε αχταρμά, είναι ιλαροτραγωδία, είναι κάτι ανάμεσα σε κλαυσίγελο, να κλαίμε και να γελάμε ταυτοχρόνως με αυτό το πράγμα που παρουσιάζεται στον ελληνικό λαό ως πρόταση διακυβέρνησης».

ΔΗΜ: Ο κ.Τσίπρας είπε ότι πλέον και με την πρωθυπουργική βούλα στο debate έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και λεει ότι θα κάνω ειδικού σκοπού για να το διερευνήσουμε. Εάν πάνε τα πράγματα όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις με εσάς κυβέρνηση και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λεει «πάμε να κάνουμε προανακριτική ή εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση των παρακολουθήσεων έστω και ως μειοψηφία», εσείς τι κάνετε;

«Τι κάνει μια Βουλή η οποία θα προκύψει εν συνεχεία για μια σειρά ζητήματα που θα τεθούν και αναλόγως το πως θα τεθούν ειναι μια ωραία, θεμιτή, πολύ λογική συζήτηση, είμαστε μια χαρά σε αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαστε πια εξοικειωμένοι, γίνονται εξεταστικές, γίνονται προτάσεις διεύρυνσης το αντικειμένου… η προανακριτική θέλει αδικήματα είναι μια άλλη κουβέντα», απάντησε ο κ. Βορίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments