Nέα της αγοράς

Boeing Business Jet 777-9: Η νέα VIP καμπίνα της Lufthansa «δώρο» στους δισεκατομμυριούχους

Boeing Business Jet 777-9: Η νέα VIP καμπίνα της Lufthansa «δώρο» στους δισεκατομμυριούχους

Πηγή Φωτογραφίας: insider.gr

Ένα νέο concept VIP καμπίνας για το Boeing Business Jet (BBJ) 777-9 των 426 εκατ. δολαρίων, παρουσίασε η Lufthansa Technik 

Ένα νέο concept VIP καμπίνας για το Boeing Business Jet (BBJ) 777-9 των 426 εκατ. δολαρίων, παρουσίασε η Lufthansa Technik στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο & Έκθεση Επιχειρηματικής Αεροπορίας (EBACE) που πραγματοποιήθηκε 23-25 Μαΐου στη Γενεύη.

Με γνώμονα τις ανάγκες των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, ο νέος σχεδιασμός της ναυαρχίδας των ιδιωτικών τζετ εκμεταλλεύεται πλήρως τον τεράστιο χώρο των 330 τετραγωνικών μέτρων της καμπίνας του αεροπλάνου δίνοντας προτεραιότητα στην ευελιξία και την πολυλειτουργικότητα.

Ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μεγιστοποιεί τον χώρο και την άνεση και ενσωματώνει παραδοσιακά στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μέσης Ανατολής με avant-garde πινελιές, υποδηλώνοντας ότι το ιδιωτικό τζετ μπορεί, στην πραγματικότητα, να κατασκευαστεί για τον στόλο ενός δισεκατομμυριούχου της Μέσης Ανατολής.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το τμήμα VVIP στο μπροστινό μέρος με ένα μοναδικό ιδιωτικό υπνοδωμάτιο που είναι επεκτάσιμο και εξαιρετικά λειτουργικό, του οποίου το λεπτομερές σχέδιο θα αποκαλυφθεί αργότερα φέτος.

Ένα ευρύχωρο γραφείο και χώρος υποδοχής χωρίζει το ιδιωτικό τμήμα από τους υπόλοιπους χώρους του αεροσκάφους. Επιπλέον, το πίσω μέρος της καμπίνας έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των μελών επίσημων αποστολών, μεταφέροντας όσους τις αποτελούν (δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες ή προσωπικό) με στυλ και άνεση.

Ένας ειδικός τρόπος φωτισμού του χώρου και σκίασης των παραθύρων έχει εφαρμοστεί σε όλη την καμπίνα, δίνοντας στους επιβάτες την αίσθηση ότι βρίσκονται στο σαλόνι τους και όχι σε ένα αεροπλάνο που πετά στα 30.000 πόδια, ιδιαίτερα σημαντικό για ένα αεροσκάφος εξαιρετικά μεγάλης εμβέλειας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο σχέδιο καμπίνας VIP για το BBJ 777-9», δήλωσε ο Jan Grube, Διευθυντής Πωλήσεων στις υπηρεσίες VIP & Special Mission Aircraft Services στη Lufthansa Technik.

«Η αποστολή της ομάδας μας ήταν να δημιουργήσουμε μια καμπίνα λειτουργική και όμορφη, καλύπτοντας παράλληλα τις μοναδικές ανάγκες των VIP πελατών μας στη Μέση Ανατολή. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο σχεδιασμός καμπίνας θα θέσει ένα νέο πρότυπο για την αεροπορία VIP και ανυπομονούμε να το φέρουμε στην αγορά».

Η Lufthansa Technik αναμένεται να παρουσιάσει σταδιακά, κατά τη διάρκεια του έτους, περισσότερες λεπτομέρειες του νέου concept. Το νέο Boeing 777-9 των 426 εκατ. δολαρίων, εκτιμάται ότι θα παραδοθεί το 2025.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments