Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/05 – 03/06 Βρίσκεστε Στα Πρόθυρα Του Μεγαλείου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/05 – 03/06 Βρίσκεστε Στα Πρόθυρα Του Μεγαλείου

Πηγή Φωτογραφίας: Wedding Wire

Θα θρηνήσετε επίσης και κάποιες χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκατε.. λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης ή άκαιρου timing.

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να πετάξετε! Την Κυριακή 28 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύες.Θα αξιολογήσετε πόσο έχετε ωριμάσει τα τελευταία δύο χρόνια, όπως και την πρόοδο που έχετε κάνει σε ορισμένους τομείς.

Θα θρηνήσετε επίσης και κάποιες χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκατε.. λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης ή άκαιρου timing. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε την στρατηγική σας για το μέλλον. Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα στον Οίκο της προσωπικής έκφρασης κάνει χιαστί με τον Κρόνο στους Ιχθύες.

Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι που είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σας και προσπαθείτε να ψυχολογήσετε τον εαυτό σας πριν κάνετε αυτό το βήμα. Θα αναζητήσετε έναν ήρωα του οποίου τα βήματα αξίζει να ακολουθήσετε. Βρίσκεστε στα πρόθυρα του μεγαλείου!

ζώδια ταύρος Οι πόροι είναι εμφανείς και διαθέσιμοι, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύες. Αργά και σταθερά κερδίζετε τον αγώνα. Αν και νιώθετε ότι η έμφαση αυτή τη στιγμή δίνεται στην αργή εξέλιξη, η μέρα ευνοεί τον έλεγχο για την πρόοδο που έχετε σημειώσει. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι για να ξεπληρώσετε ένα χρέος, να αποταμιεύσετε χρήματα ή να συγκεντρώσετε τις προμήθειες που απαιτούνται, για να κρατήσετε την οικογένειά σας ασφαλή.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα στον Οίκο της οικογένειας, κάνει χιαστί με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Θα προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε την οικογένεια για μία συνάντηση, ώστε να μπορέσετε να συμφωνήσετε σε κάποιες ενέργειες. Όμως σύντομα θα αντιληφθείτε, πως είναι αδύνατο να συμφωνήσετε. Ο καθένας θα έχει τη δική του άποψη για το πώς πρέπει να είναι το μέλλον. Κάποιοι μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξοι και κάποιοι πολύ πιο απαισιόδοξοι από όσο φανταζόσασταν. Εκφράζοντας όμως αυτό που νιώθετε όλοι, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σαν ομάδα.

δίδυμοι Έχετε ξεκάθαρη εικόνα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύες στον Οίκο των επιτυχιών και των επιτευγμάτων σας. Δεδομένου ότι τα γενέθλιά σας πλησιάζουν, ίσως ρίχνετε μια ματιά στην χρονιά που πέρασε.. και συνειδητοποιείτε πόσο μακριά έχετε προχωρήσει. Μπορεί να υπάρχουν τομείς της ζωής σας για τους οποίους έχετε λόγους να γιορτάσετε, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποια κενά και πολλά που θέλετε να κάνετε, να εξερευνήσετε και να ζήσετε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στους στόχους σας για το επόμενο διάστημα.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει χιαστί με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Ένα μήνυμα ή μια ειδοποίηση που σχετίζεται με την καριέρα σας μπορεί να καθυστερήσει – ή αυτό που λαμβάνετε δεν έχει νόημα. Πιθανόν λόγω της ορολογίας, των συντομογραφιών ή της φρασεολογίας μιας πρότασης να μην είστε σε θέση να την καταλάβετε. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να λάβετε κάποιες διευκρινίσεις… πριν προχωρήσετε.

ζώδια καρκίνος Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα βελτιώνονται κάνοντας άλματα και θέτοντας όρια. Την Κυριακή 28 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της ψυχικής σας ικανότητας τετραγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύες. Σήμερα, θα εστιάσετε σοβαρά, στην βελτίωση της διαίσθησής σας, μέσω πρακτικών ασκήσεων. Είναι καλή μέρα για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ψυχολογίας ή διαισθητικής ακρόασης. Μπορείτε επίσης να μελετήσετε μόνοι σας διαβάζοντας βιβλία ή παρακολουθώντας βίντεο.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει χιαστί με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Σήμερα μπορεί να παζαρέψετε, για να αγοράσετε κάτι σε πολύ καλύτερη τιμή. Αν είστε διατεθειμένοι κάνετε μεγάλες αγορές – όπως ένα σπίτι ή αυτοκίνητο – να είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε. Ακόμα όμως και στις μικρές αγορές.. θα μπορούσατε να πετύχετε έκπτωση.

ζώδια λέων Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάτι νέο, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 28 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της κοινότητάς σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύες. Μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα στη γειτονιά σας που θέλετε να αλλάξετε. Ίσως λοιπόν σήμερα συναντηθείτε με τον τοπικό αντιπρόσωπο ή αποφασίσετε να υποβάλλετε μόνοι σας υποψηφιότητα. Μπορεί να ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο μέσω μιας τοπικής οργάνωσης ή της εκκλησίας σας. Σήμερα, βοηθάτε να γίνει η πόλη σας ένα καλύτερο μέρος!

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας κάνει χιαστί με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Μια ευκαιρία που εμφανίζεται τώρα, προϋποθέτει την απομάκρυνση από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να είναι μια επιχειρηματική συμφωνία, με οικονομικά μεγέθη μεγαλύτερα από όσα περιμένατε. Είναι επίσης πιθανό κάποιος να σας ζητήσει εγγυήσεις – που είναι πέρα από αυτό που περιμένατε.

ζώδια παρθένος Αυτή την εβδομάδα, είστε επικεφαλής. Την Κυριακή 28 Μαΐου, ο ήλιος στους Διδύμους στον Οίκο της κοινωνικής σας θέσης τετραγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύες. Σήμερα, θα αποκτήσετε ηγετικό ρόλο είτε σας αρέσει είτε όχι. Κάποιος σας προτείνει… για να ηγηθείτε ενός έργου, ενός οργανισμού ή κάποιας άλλης σημαντικής ομάδας. Δεν είναι η ώρα να σταθείτε στη σκιά. Βλέπετε τι πρέπει να γίνει, γι’ αυτό πάρτε το τιμόνι.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο Άρης στον Λέοντα στον Οίκο που δεν έχει σύνορα κάνει χιαστί με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Σήμερα μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά για να εξυπηρετήσετε κάποιον άλλον. Έχετε πολλή ενέργεια αυτή τη στιγμή, αλλά αν την ξοδέψετε μόνο για τους άλλους χωρίς να πάρετε τίποτα σε αντάλλαγμα, μπορεί σύντομα να εξαντληθείτε. Γι’ αυτό ζητήστε το μερίδιό σας από τη βοήθεια, την εκτίμηση ή τους πόρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments