Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/5 – 4/6/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/5 – 4/6/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Stay Close Travel

Με πολλές υποχρεώσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εμάς, αν και αυτό, τις περισσότερες φορές δεν είναι αρνητικό, και παρόλο την πίεση που θα νιώσουμε μέχρι τα μέσα της, η είσοδος του καλοκαιριού θα έρθει μαζί με χαρά, όνειρα, αισιοδοξία και νέους έρωτες.

Ενώ στα τέλη της θα έχουμε το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, και αυτό θα είναι η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτή η εβδομάδα έχει πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, καθώς ξεκινάει, όπως αναφέραμε και παραπάνω με υποχρεώσεις, συνεχίζεται με ρομαντική διάθεση και νέους έρωτες, ενώ για το τέλος της μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, οι οποίες μπορεί να μεγεθυνθούν κάτω από το φως του φεγγαριού.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς). Πιο ανάλαφρη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ξαφνικές συναντήσεις, αλλά και εντάσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ αρκετά πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις αλλά και τις σχέσεις τους θα νιώσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 28/05 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα απαιτήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, στις οποίες για να ανταπεξέλθουν χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία.

Την Δευτέρα 29/05 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 30/05 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα , από το ζώδιο του Υδροχόου, και τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα γεμίσει με την απαραίτητη δύναμη και το πείσμα που χρειάζονται τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου για να πετύχουν τους στόχους τους.

Την Τετάρτη 31/05 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 01/06 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας τετραγώνου, με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου και Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, καθώς και αντίθεσης με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε εκρήξεις θυμού αλλά θα δημιουργήσει έντονα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Παρασκευή 02/06 Οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ερμή και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 03/06 Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τα καλλιτεχνικά ταλέντα και θα παρασύρει σε ρομαντικές ερωτικές ιστορίες τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 04/06 Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη θα ωθήσει να δουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις , κάτω από μεγεθυντικό φακό, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις αλλά και εντάσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments