Ελλάδα

CELESTINO GOES GREEN

CELESTINO GOES GREEN
Η Celestino με γνώμονα την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα, συμβάλλει ενεργά στην μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος στον πλανήτη

Η Celestino με γνώμονα την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα, συμβάλλει ενεργά στην μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος στον πλανήτη, και αντικαθιστά τις τσάντες της με νέες χάρτινες ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιούμενες.

Η Celestino δεσμεύεται στη δράση για τη σημερινή και τις μελλοντικές γενιές προχωρώντας το προσεχές διάστημα σε επέκταση των ενεργειών της και σε άλλες δραστηριότητες, ενθαρρύνοντας παράλληλα και τους πελάτες της να ενεργήσουν με τον ίδιο τρόπο.

Όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και το ηλεκτρονικό είναι ήδη εφοδιασμένα με τις νέες τσάντες, με σκοπό να προωθηθεί ενεργά πλέον η βιωσιμότητα και η πολλαπλή χρήση των συσκευασιών.

Με περισσότερα από 40 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, με μια πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο και με αποστολή και αξίες που βασίζονται σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, η Celestino καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχώς την μοντέρνα και προσιτή τιμή, των high street fashion brands με την ποιότητα αυτών του luxury.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Celestino αλλά και το eshop Celestino.gr και απολαύστε την απόλυτη shopping εμπειρία με καθημερινές νέες αφίξεις και όπως πάντα στις καλύτερες τιμές!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3454 2222 ή στο

[email protected]

https://www.celestino.gr/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments