Πολιτική

Ρωμανός προς ΠΑΣΟΚ: Πείτε μας κάτι συγκεκριμένο

Ρωμανός προς ΠΑΣΟΚ: Πείτε μας κάτι συγκεκριμένο
Την έντονη αντίδραση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού προκάλεσε η σημερινή αναφορά της κ. Ελένης Χρονοπούλου σε αναγκαία αύξηση των φόρων

Την έντονη αντίδραση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού προκάλεσε η σημερινή αναφορά της κ. Ελένης Χρονοπούλου σε αναγκαία αύξηση των φόρων.

«Δεν υπάρχουν εισαγωγικά. Ή θα αυξηθούν ή όχι. Δεν υπάρχουν εισαγωγικά στο να αυξηθούν. Όταν αυξάνονται φόροι, αυξάνονται», τόνισε ο κ. Νίκος Ρωμανός, απευθυνόμενος στην κ. Ελένη Χρονοπούλου.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε: «Θέλετε να παίξετε το ρόλο της σοβαρής αντιπολίτευσης και λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χορηγός μας. Εσείς, λοιπόν, που δεν είστε χορηγοί μας προσπαθήστε να παίξετε αυτόν τον ρόλο -έστω για τα μάτια του κόσμου- και πείτε μας κάτι συγκεκριμένο γιατί μέχρι τώρα αν μου επιτρέπετε, δεν μας έχετε πει τίποτα συγκεκριμένο. Δεν μας λέτε κοστολόγηση, δεν μας λέτε ποιους φόρους, πόσο, συγκεκριμένα πράγματα, να ξέρουν πολίτες που θα πάνε να ψηφίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε, από την πλευρά του, την ανάγκη να αυξηθούν οι φόροι που επιβάλλονται σε εταιρείες. Όταν ρωτήθηκε πόσες είναι αυτές οι εταιρείες, η κ. Χρονοπούλου απάντησε ότι οι φόροι πρέπει να αυξηθούν σε 150 εταιρείες, αλλά, λίγο μετά, πρόσθεσε: «Ε, τώρα, δεν θα σας πω πόσες είναι…».

Σαχλαμάρες τα περί κρυφής ατζέντας  

Επιπλέον, ο κ. Νίκος Ρωμανός χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα σχετικά με τα όσα διαδίδονται για περί μετεκλογικής κρυφής ατζέντας από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου τόνισε: «Έφτασαν να πουν πως έχουμε κρυφή ατζέντα να αυξήσουμε τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν για το νερό. Έχουν πει ότι θα απολύσουμε του δημοσίους υπαλλήλους, ότι θα παγώσουν οι αυξήσεις στους μισθούς. Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες, όπως είπε ο πρωθυπουργός. Είναι σαχλαμάρες τις οποίες πολεμάμε τέσσερα χρόνια -θυμίζω ότι πολλά από αυτά τα ακούγαμε και την προεκλογική περίοδο του 2019- μας έλεγαν ότι θα καταργήσουμε το οκτάωρο την προεκλογική περίοδο του 2019. Μέσα στην τετραετία επίσης έλεγαν ότι καταργείται το οκτάωρο με τον νόμο Χατζηδάκη που ουσιαστικά το διασφαλίζει. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα συνεχίζουν και μετά τις τελευταίες εκλογές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments