Πολιτική

Σκέρτσος: Οι εκλογές βγάζουν κυβέρνηση, όχι αντιπολίτευση

Σκέρτσος: Οι εκλογές βγάζουν κυβέρνηση, όχι αντιπολίτευση

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Για υποκρισία κατηγορεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άκης Σκέρτσος τον Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ.

Για υποκρισία κατηγορεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άκης Σκέρτσος τον Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ. Η αντιπολίτευση αδυνατεί να επεξεργαστεί πειστική προγραμματική πρόταση εξουσίας και διακινεί ψευδοεπιχειρήματα περί «παντοδυναμίας» Μητσοτάκη.

«Η αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να απαξιώνουν και να περιφρονούν τα εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μαΐου περιφέροντας ως φόβητρο το “σκιάχτρο” της “παντοδυναμίας” Μητσοτάκη. Περίπου ταυτίζουν με δημοκρατική εκτροπή την πλειοψηφική -δια της κάλπης- έκφραση των πολιτών που οδηγεί σε ασφαλή αυτοδυναμία και κυβερνητική σταθερότητα», τονίζει ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος διατυπώνει τρία ερωτήματα:

«Το 1996, το 2000 και το 2009 το ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε άνετη αυτοδυναμία με ποσοστά εκλογής 41,49%, 43,79% και 43,92%, αντίστοιχα.

1) Έθεσε ποτέ κανείς ερώτημα «παντοδυναμίας» των τότε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, πρακτικά αμφισβητώντας την ίδια την ψήφο των πολιτών;

2) Κινδυνεύει η δημοκρατία από την ίδια τη δημοκρατία στην πιο αυθεντική στιγμή έκφρασης της, δηλαδή στην κάλπη;

3) Πως θα χαρακτήριζαν το σημερινό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αν το είχαν λάβει οι ίδιοι; “Νίκη του λαού” ή “κίνδυνο για τη δημοκρατία”;».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας συμπεραίνει ότι «πίσω από τα ψευτοεπιχειρήματα περί “παντοδυναμίας” βλέπουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ένα “φύλλο συκής” για να κρυφτεί η προγραμματική αδυναμία της αντιπολίτευσης να συγκροτήσει πειστική πρόταση διακυβέρνησης.

Οι εκλογές βγάζουν κυβέρνηση, όχι αντιπολίτευση. Και δείχνουν στα κόμματα της αντιπολίτευσης τι πρέπει να κάνουν καλύτερα».

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από πολιτική αστάθεια και παρατεταμένη ακυβερνησία, αλλά από ένα σταθερό κυβερνητικό σχήμα, συμπληρώνει ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος τονίζει: «Η χώρα μας χρειάζεται στις 26 Ιουνίου μια σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία για να μπορέσουμε να κάνουμε πιο ψηφιακό το κράτος, πιο γρήγορη την απονομή δικαιοσύνης, πιο σύγχρονο και ποιοτικό το εθνικό σύστημα υγείας, πιο “καθαρό” με λιγότερες εκπομπές ρύπων το ενεργειακό μας μίγμα, πιο πράσινα τα βουνά και πιο καθαρές τις θάλασσές μας, πιο δυναμική και εξωστρεφή την οικονομία μας με καλύτερα εισοδήματα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, πιο ισχυρή την άμυνά μας στα σύνορα, πιο ευρωπαϊκή και δίκαιη την Ελλάδα. Μια ασταθής κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να πετύχει τίποτα από τ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments