ΟΤΑ

Το ευχαριστώ της East West στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, για την φιλοξενία στην Attica Green

Το ευχαριστώ της East West στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, για την φιλοξενία στην Attica Green

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Η 2η  Έκθεση Attica Green Expo κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά πίσω από αυτή την επιτυχία κρύβεται ένα πρόσωπο που την αγκάλιασε, την στήριξε

Η 2η  Έκθεση Attica Green Expo κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά πίσω από αυτή την επιτυχία κρύβεται ένα πρόσωπο που την αγκάλιασε, την στήριξε και της έδωσε με την δυναμική που τον διακρίνει την ώθηση να πετύχει τους στόχους της και να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τους συμμετέχοντες.

Αυτό το μήνυμα στέλνει και η εταιρία ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης, East West Greece η οποία είχε σημαντική παρουσία τόσο με το εντυπωσιακό εκθεσιακό της χώρο, όσο και με τα διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια που μαγνήτισαν χιλιάδες παιδιά, που κατέκλυσαν το τετραήμερο 24-27 Ιουνίου το Τάε Κβον ντό στο Παλαιό Φάληρο.

Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, που σαν οικοδεσπότης κέρδισε εκθέτες και επισκέπτες. Με συνεχή παρουσία, με διαρκή συμμετοχή στα δρώμενα, είχε φροντίσει να μην λείπει τίποτα.

Αυτό τονίζουν τα στελέχη της η East West Grecce που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Νιώσαμε σαν να είμασταν στο σπίτι μας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου, λένε οι ιδιοκτήτες της εταιρίας Ιωάννης Κουρσούν και Μαρία Χατζηζήση. “Εξαιρετική οργάνωση αλλά κυρίως ανθρώπινη προσέγγιση, που δύσκολα συναντάς σε μεγάλες εκθεσιακές διοργανώσεις” προσθέτουν. “Μακάρι να γίνει θεσμός και να μπορέσουμε να είμαστε παρόντες με περισσότερες δράσεις” καταλήγουν.

“Η ξενάγηση του κ. Φωστηρόπουλου στο θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ, που λειτουργεί σαν μουσείο, μας εντυπωσίασε”, αναφέρει η Αγάπη Ορφανίδου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος πέρασε από τον εκθεσιακό χώρο της East West Greece, συζήτησε με την διοίκηση και τα στελέχη της εταιρίας και εντυπωσιάστηκε από την πολιτική της στον τομέα ενημέρωσης και ευαισθητοποίσης του κοινού, ειδικά στις δράσεις για τα μικρά παιδιά. Είναι γεγονός πως οι συγκεκριμένες δράσεις έδωσαν καθημερινά ζωντάνια στην Έκθεση και συνέβαλαν να περάσει το μήνυμα της Ανακύκλωσης και της Κυκλικής Οικονομίας στους μικρούς επισκέπτες.

Η East West Greece εκτός από το αποτελεσματικό και ευρύ δίκτυο συλλογής που διαθέτει, δίνει παράλληλα έμφαση σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε συνεργασία με τους δήμους που έχει αναπτύξει το δίκτυο της, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας.

Θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στο αντιδήμαρχο Παιδείας του δήμου Παλαιού Φαλήρου, Μιχάλη Μιχαηλίδη ο οποίος είχε την επιμέλεια και την ευθύνη της παρουσίας των χιλιάδων μαθητών στο χώρο, σε συνεργασία με την διοργανώτρια Attica Green Expo.

Να σημειωθεί πως παράλληλα στο χώροτης  Έκθεσης πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Δήμων “Κλεισθένης”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments