Πολιτική

Μητσοτάκης από Χανιά: Κανένας εφησυχασμός – Οι κάλπες είναι άδειες

Μητσοτάκης από Χανιά: Κανένας εφησυχασμός – Οι κάλπες είναι άδειες

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

«Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα μαζί μας», τόνισε

«Θέλω να ξέρετε ότι την επόμενη μέρα στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο για όλα σας τα αιτήματα, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο της ανάπτυξης, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής συνοχής, σε αυτό τον δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης. Του οράματος το οποίο έχω για μία Κρήτη η οποία θα είναι πράσινη -πράσινη περιβαλλοντικά, γιατί είναι γαλάζια, μην μπλεκόμαστε. Για μία Κρήτη η οποία πραγματικά θα είναι πρωταγωνίστρια», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να τον υποδεχτούν στις Βρύσες Αποκορώνου.

Η χώρα μας χρειάζεται στις 26 Ιουνίου μια σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία για να μπορέσουμε να κάνουμε πιο ψηφιακό το κράτος, πιο γρήγορη την απονομή δικαιοσύνης, πιο σύγχρονο και ποιοτικό το εθνικό σύστημα υγείας, πιο «καθαρό» με λιγότερες εκπομπές ρύπων το ενεργειακό μας μίγμα, πιο πράσινα τα βουνά και πιο καθαρές τις θάλασσές μας, πιο δυναμική και εξωστρεφή την οικονομία μας με καλύτερα εισοδήματα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, με πιο ισχυρή την άμυνά μας στα σύνορα, πιο ευρωπαϊκή και δίκαιη την Ελλάδα. Μια ασταθής κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να πετύχει τίποτα από τα παραπάνω.

Αλλά να είναι ξεκάθαρο , σαφές και αδιαπραγμάτευτο. εμείς θέλουμε συναινέσεις αλλα δεν θα αφήσουμε ποτέ και με τίποτα την Ελλάδα να μείνει πίσω, επειδή, μέρος του πολιτικού συστήματος ασχολείται με το παρελθόν, με κομματικές διαφορές και μικρο-κομματικούς ανταγωνισμούς.

Όποιος συνεχίζει να βάζει το κόμμα πάνω από το κοινό καλό, δεν είναι μαζί μας, είναι απέναντι στην πρόοδο και την βούληση των πολιτών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments