Πολιτική

ΝΔ: Εκλογικό πλάνο «Ο γύρος της Ελλάδας σε 20 μέρες» – Το σχέδιο Μητσοτάκη

ΝΔ: Εκλογικό πλάνο «Ο γύρος της Ελλάδας σε 20 μέρες» – Το σχέδιο Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Για τον στόχο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης   έθεσε χθες από την Κρήτη, στην οποία παραμένει και σήμερα, αλλά και προχθές από το Περιστέρι

Για τον στόχο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης   έθεσε χθες από την Κρήτη, στην οποία παραμένει και σήμερα, αλλά και προχθές από το Περιστέρι με την αποστροφή του ότι «μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα» ανεβάζει στροφές η επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ. Γαλάζια στελέχη ανέμεναν τα «φύλλα πορείας»  με όλους τους κομματικούς μηχανισμούς ανά την επικράτεια να τίθενται από την αρχή σε εκλογική εγρήγορση.

Η οργάνωση της επιχείρησης «ο γύρος της Ελλάδας σε 20 μέρες» ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων της ΝΔ επί της οδού Πειραιώς σε άλλη μία σύσκεψη μεταξύ άλλων υπό τον Παύλο Μαρινάκη και τον Νίκο Χαρδαλιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιτελείς της παράταξης έχουν βάλει… πινέζα σε (τουλάχιστον) 490 πόλεις και χωριά ανά την επικράτεια, θέλοντας να καλύψουν στοχευμένα και περιοχές στις οποίες δεν προλαβαίνει να περιοδεύσει ο Μητσοτάκης μέχρι την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου. Εξού και από το προσεχές Σάββατο 3 Ιουνίου μέχρι και τις 23 του μήνα δεκάδες γαλάζια κλιμάκια θα μεταβαίνουν στις περιοχές – στόχους.

Αυτόν τον νέο κύκλο επισκέψεων και συναντήσεων θα εγκαινιάσουν ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με την κ. Σοφία Ζαχαράκη. Η αρχή πρόκειται να γίνει από το νησί της Κεφαλονιάς. Η επιλογή αυτή έχει να κάνει με τη μικρή αλλά υπαρκτή υποχώρηση του εκλογικού ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας στο νησί του Ιονίου.

Ο προερχόμενος από τον σοσιαλδημοκρατικό χώρο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης θα αξιοποιηθεί στην Κρήτη. Ο πρώτος σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών βουλευτής θα κινηθεί προς την Κρήτη, η οποία για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία βάφτηκε με τα χρώματα της κεντροδεξιάς παράταξης, ενώ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στη Βόρειο Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στον Νομό Έβρου. Σε ένα Νομό, στον οποίο η Νέα Δημοκρατία διατήρησε τα σκήπτρα στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, αλλά με εκλογική απώλεια γύρω στο 1,6%.

Το σχέδιο Μητσοτάκη

Αναφορικά με το πλάνο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό τροποποιείται διαρκώς ανάλογα με τις ανάγκες, με χαρακτηριστική ακόμα και αυτή την πρώτη εβδομάδα. Εμβόλιμα μπήκε στο πρόγραμμα η Β’ Πειραιώς, πιθανότατα για την ερχόμενη Παρασκευή. Πρόκειται για άλλη μία εκλογική περιφέρεια στην οποία η ΝΔ πέτυχε ανατροπή συσχετισμών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η στόχευση της ΝΔ στις πιο «λαϊκές» συνοικίες είναι δεδομένη, όπως αντίστοιχα επιδιώκει τη μεγάλη επιστροφή του στα λαϊκά στρώματα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα της ΝΔ, υπό τον συντονισμό του γενικού διευθυντή της παράταξης Γιάννη Μπρατάκου, είναι τα εξής: Παύλος Μαρινάκης, Γιάννης Σμυρλής, Στέλιος Κονταδάκης, Νίκος Παπουτσής, Άκης Σκέρτσος, Νίκος Χαρδαλιάς, Θοδωρής Λιβάνιος, Γιάννης Οικονόμου Μιχάλης Μπεκίρης Θανάσης Νέζης Ορφέας Γεωργίου Νίκος Ρωμανός Κύρα Κάπη Έλενα Σώκου Χριστιάνα Καλογήρου Βασίλης Φεύγας Χρυσαυγή Ατσιδάκου Μαρία Νάτσιου Πίστη Κρυσταλλίδου Γιάννης Παπαγεωργίου και Βασίλης Κοτζαμάνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments