Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με εντολή Μαρινάκη επιστρέφει πρωτοκλασσάτος στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Με εντολή Μαρινάκη επιστρέφει πρωτοκλασσάτος στο λιμάνι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, γυρίζει στο Λιμάνι.

Μετά τη συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν, οι διοικούντες του Ολυμπιακού αισθάνονται σιγουριά ότι βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο για να «συμμαζέψει» το αγωνιστικό τμήμα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα της περσινής σεζόν. Το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ισπανός δείχνει αφενός το πόσο τον πιστεύουν οι Ερυθρόλευκοι και αφετέρου το ότι κινούνται με γνώμονα το μέλλον, όχι μόνο την άμεση επιτυχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Πειραιώτες θέλουν να βελτιώσουν τη λειτουργία των Ακαδημιών τους και την παραγωγή νέων ταλέντων, ικανών να σταθούν με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα και μακροπρόθεσμα να φέρουν χρήματα στον σύλλογο μέσω πωλήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρθεί η απόφαση να προσληφθεί Διευθυντής Ακαδημίας και μάλιστα ένας παλιός γνώριμος βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ σύμφωνα με το sportdog.gr

Το δέσιμο του Ισπανού παλαίμαχου άσου με την ομάδα είναι γνωστό, όπως άλλωστε και η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν αποτέλεσε το πιο λαμπρό αστέρι στο ρόστερ, ο Φουστέρ κατάφερε με τη δουλειά και το πάθος του να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία ως παίκτης στον Ολυμπιακό. Η κερκίδα τον αγάπησε, ο ίδιος δεν ξέχασε ποτέ την ομάδα και μέχρι σήμερα δεν παραλείπει να παρακολουθεί αγώνες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments