Lifestyle

Άννα Πρέλεβιτς: Ο καυτός χορός που είχε ετοιμάσει στον Νικήτα Νομικό τη μέρα του γάμου τους

Άννα Πρέλεβιτς: Ο καυτός χορός που είχε ετοιμάσει στον Νικήτα Νομικό τη μέρα του γάμου τους

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η 33χρονη επιχειρηματίας, είχε ετοιμάσει στον σύζυγό της, ένα χορευτικό-έκπληξη. Πλαισιωμένη από τρεις χορεύτριες, εμφανίστηκε στη σκηνή στους ρυθμούς του Crazy in love της Μπιγιονσέ και του El telephone της Ελένης Φουρέιρα.

H Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο Anassa City Events στο Πάρκο Στρατού στο Γουδή παρευρέθηκαν 165 καλεσμένοι.

Eκεί η ευτυχισμένη τη νύφη και ο Νικήτας Νομικός χόρεψαν την επιτυχία του Διονύση Σχοινά, «Συγκοινωνούντα δοχεία». Live στη σκηνή για τη δεξίωση εμφανίστηκε μάλιστα ο αγαπημένος τραγουδιστής.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Prelevic (@annaprelevic)

Το πάρτι όμως δεν σταμάτησε εκεί για την Άννα Πρέλεβιτς. Η 33χρονη επιχειρηματίας, είχε ετοιμάσει στον σύζυγό της, ένα χορευτικό-έκπληξη. Πλαισιωμένη από τρεις χορεύτριες, εμφανίστηκε στη σκηνή στους ρυθμούς του Crazy in love της Μπιγιονσέ και του El telephone της Ελένης Φουρέιρα.

Η ίδια μοιράστηκε το βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: «Ο χορός έκπληξη που κάναμε στον άντρα μου με τις φίλες μου την ημέρα του γάμου μας! Κορίτσια δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω!

Έχω δει το βίντεο πόσες φορές και σας χαζεύω! Δεν ξέρετε πόσο εκτιμώ που βρίσκατε χρόνο για τις πρόβες παρόλο που έχουμε όλες πολύ φορτωμένα προγράμματα. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που κάνατε την special μέρα μας ακόμα πιο special! Τον τρελάναμε τον Νικήτα!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments