Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι δύο επικρατέστεροι αντίπαλοι για τον β’ γύρο του Champions League

Παναθηναϊκός: Οι δύο επικρατέστεροι αντίπαλοι για τον β’ γύρο του Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τα πρωταθλήματα στην Ουκρανία και στο Βέλγιο ολοκληρώνονται σήμερα και έτσι ο Παναθηναϊκός θα μάθει τους υποψήφιους αντιπάλους του για τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός στις 25 Ιουλίου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Αν περάσουν στον επόμενο γύρο, τότε, εκτός των άλλων, εξασφαλίζουν παρουσία σε ομίλους του Europa League.

Το “τριφύλλι” θα κληθεί να αντιμετωπίσει είτε τη δεύτερη του Βελγίου, είτε τη δεύτερη της Ουκρανίας. Σήμερα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στα δυο πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, στο Βέλγιο τρεις ομάδες έχουν μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο. Οι Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Η Αντβέρπ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ

και η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ τηβ Κλαμπ Μπριζ.

Βαθμολογία

Αντβέρπ 46 Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 46 Γκενκ 45

Τελευταία αγωνιστική (19:30)

Γκενκ – Αντβέρπ Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Κλαμπ Μπριζ

Τα πράγματα στην Ουκρανία έχουν ξεκαθαρίσει αναφορικά με τον πρωταθλητή, με την Σαχτάρ να το έχει σηκώσει μαθηματικά. Ωστόσο τα πράγματα είναι ανοιχτά για την δεύτερη θέση, μιας και Ντνίπρο και Ζόρια ισοβαθμούν.  Η Ντνίπρο παίζει εντός έδρας με την Κρίβμπας και η δεύτερη εκτός με την Μινάι. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 15:00 στην Ουκρανία.

Βαθμολογία

Σαχτάρ Ντόνετσκ 72 Ντνίπρο 64 Ζόρια Λουχάνσκ 64

Τελευταία αγωνιστική (15:00):

Ντνίπρο – Κρίβμπας Μινάι – Ζόρια Λουχάνσκ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments