Πολιτική

Άκης Σκέρτσος: Η Νέα Δημοκρατία θέλει debate με τους πέντε αρχηγούς

Άκης Σκέρτσος: Η Νέα Δημοκρατία θέλει debate με τους πέντε αρχηγούς

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Τι είπε λίγο πριν τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Τη βούληση της Νέας Δημοκρατίας για ντιμπέιτ με τη συμμετοχή των πέντε αρχηγών των κομμάτων που εισήλθαν στη Βουλή μετά τις εκλογές του Μαΐου εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της γαλάζιας παράταξης, Άκης Σκέρτσος, στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

«Εμείς πιστεύουμε ότι οι τηλεμαχίες, οι συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι οξυγόνο για τη Δημοκρατία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σκέρτσος και πρόσθεσε ότι «σήμερα που έχουμε τη διακομματική συνεδρίαση για το θέμα της τηλεμαχίας, εμείς προσερχόμαστε με θέση να γίνει η τηλεμαχία για όλα τα κόμματα που έχουν εκλεγεί από την τελευταία κάλπη».

«Ευκαιρία»

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας «είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά το πρόγραμμα μας για το μέλλον, για την Ελλάδα του 2027 και του 2030, για τα άλματα που πρέπει να κάνουμε ώστε η Ελλάδα να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα». Επιπλέον, συμπλήρωσε πως «μόνο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες να προχωρήσουν μπροστά». Σε ερώτηση, τέλος, για το τι προτείνει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σκέρτσος απάντησε: «Ένα ντιμπέιτ με τους πέντε αρχηγούς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments