Trash

Αδυνατισμένη και πιο τολμηρή από ποτέ: Η Σοφία Χατζηπαντελή ολόγυμvη στον καθρέφτη της

Αδυνατισμένη και πιο τολμηρή από ποτέ: Η Σοφία Χατζηπαντελή ολόγυμvη στον καθρέφτη της

Πηγή Φωτογραφίας: 24Sports

Το μοντέλο με το χαρακτηριστικό μονόφρυδο Σοφία Χατζηπαντελή και τα πολύ έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου είχε μία έκπληξη για τους 500.000 χιλιάδες ακόλουθούς της στο instagram καθώς αποφάσισε να τους χαρίσει μία σπάνια φωτογραφία στην οποία δε φορούσε σχεδόν τίποτα.

Μπορεί η πορεία της στον τελευταίο κύκλο του GNTM να ήταν βραχύβια, στον χώρο όμως της μόδας η Σοφία Χατζηπαντελή συνεχίζει να έχει περίοπτη θέση, ειδικά για τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο που εξυπηρετεί.

View this post on Instagram

A post shared by sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Το μοντέλο με το χαρακτηριστικό μονόφρυδο και τα πολύ έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου είχε μία έκπληξη για τους 500.000 χιλιάδες ακόλουθούς της στο instagram καθώς αποφάσισε να τους χαρίσει μία σπάνια φωτογραφία στην οποία δε φορούσε σχεδόν τίποτα.

Και λέμε σχεδόν γιατί το μελαχρινό μοντέλο πόζαρε με το σώμα της γυμνό, τα πόδια της να ακουμπούν στο κρεβάτι της και τα χέρια με την πλάτη στον τοίχο, ενώ το μόνο που φορούσε ήταν ένα ναυτικό καπέλο.Η αισθησιακή ανάρτηση από την πρώην κριτή του ριάλιτι μόδας συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες likes παρότι υπήρξαν και κάποια κάπως επικριτικά σχόλια, τα οποία όμως το μοντέλο προσπέρασε αφήνοντάς τα αναπάντητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments