Πολιτική

ΝΔ για ασφαλή Ελλάδα

ΝΔ για ασφαλή Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Το ερώτημα είναι αν εμείς με την επιλογή μας στις εκλογές θα κάνουμε πιο ισχυρή την Ελλάδα ή θα πέσουμε στην παγίδα της αριστερής αντιπολίτευσης περί μη… «παντοδυναμίας Μητσοτάκη». Η αυτοδυναμία, όμως, της Νέας Δημοκρατίας έχει καταστεί εθνική αναγκαιότητα, την οποία δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Η δράση τις τελευταίες ημέρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής έρχεται να επιβεβαιώσει δύο σημαντικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Πρώτον, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από την ταχύτατη κατασκευή του φράχτη, στο σύνολό του, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπως επαναλαμβάνει συχνά και ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ουσία, δεν πρόκειται απλά για έναν φράχτη προστασίας από την παράνομη είσοδο μεταναστών, αλλά για το ισχυρότερο οχυρωματικό έργο, καθώς καθιστά τα σύνορά μας απροσπέλαστα. Ήδη η κυβέρνηση της ΝΔ υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέγραψε την επέκτασή του κατά 35 χιλιόμετρα, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του έτους, ενώ σύντομα πρέπει να γίνει κα η προκήρυξη των υπολοίπων 65 χιλιομέτρων.

Δεύτερον, η Τουρκία ήταν δεδομένο ότι θα αναζητούσε στιγμές χαλάρωσης ή αδυναμίας του συστήματος φύλαξης των συνόρων μας για να προωθήσει και πάλι μετανάστες. Ως τέτοια έκρινε την ανάληψη της εξουσίας από την υπηρεσιακή κυβέρνηση. Η ώθηση παράτυπων μεταναστών τις προηγούμενες ημέρες ήταν κατ’ ουσίαν μία «πρόβα» από τη μεριά της για να διαπιστώσει πιθανές αδυναμίες του συστήματος. Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά της υπηρεσιακής κυβερνήσεως ήταν σωστά, κυρίως λόγω της συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς που είχε γίνει την προηγούμενη περίοδο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Στρατό μας, με την εφαρμογή του Σχεδίου «Ακρίτας».

Η κίνηση αυτή της Τουρκίας, ωστόσο, επιβεβαιώνει με τον πιο τρανταχτό τρόπο ότι η Χώρα μας έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, από μία ισχυρή κυβέρνηση με σιδερένια βούληση, έτοιμη να λάβει τις κρίσιμες αποφάσεις, όταν και εφόσον χρειαστεί. Η θέση αυτή επιβεβαιώνεται και από την ομιλία του προέδρου Ερντογάν κατά την ορκωμοσία του, αλλά και από την επιλογή των προσώπων που ανέλαβαν τα κρίσιμα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών. Η ζωή δείχνει λοιπόν ότι το πρόβλημα είναι εκεί. Υπάρχει – και μάλιστα ισχυρό. Το ερώτημα είναι αν εμείς με την επιλογή μας στις εκλογές θα κάνουμε πιο ισχυρή την Ελλάδα ή θα πέσουμε στην παγίδα της αριστερής αντιπολίτευσης περί μη… «παντοδυναμίας Μητσοτάκη». Η αυτοδυναμία, όμως, της Νέας Δημοκρατίας έχει καταστεί εθνική αναγκαιότητα, την οποία δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments