Πολιτική

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική»

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

«Η Χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η Χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στον θερμό χαιρετισμό που απεύθυνε σε κατοίκους της Θάσου.

Ο επικεφαλής της ΝΔ διατύπωσε την πεποίθηση ότι στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου οι πολίτες, όχι μόνον θα επιβεβαιώσουν την επιλογή της 21ης Μαΐου, αλλά θα δώσουν στη Ν.Δ. και υψηλότερα ποσοστά.

Απευθυνόμενος σε πολίτες στο Λιμένα της Θάσου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «μία εξωτερική πολιτική, η οποία μπορεί να τείνει χείρα φιλίας προς την Τουρκίας, αλλά, ταυτόχρονα, δεν υποχωρεί ούτε πόντο από την υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

«Μόνο μία ισχυρή Ελλάδα, με ισχυρή Οικονομία και με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να διαπραγματευτεί αξιόπιστα με την Τουρκία τη μία βασική γεωπολιτική μας διαφορά, την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών, δηλαδή της ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πάμε για το 4 – 0 στην Καβάλα

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την πίστη ότι η Νέα Δημοκρατία θα αυξήσει τις δυνάμεις της στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως και οι τέσσερις βουλευτές του νομού Καβάλας θα προέρχονται από τις τάξεις της κεντροδεξιάς.

«Εδώ, στην Καβάλα, δεν κρύβουμε το στόχο μας: εδώ πάμε για το 4 – 0. Πάμε να βγάλουμε τέσσερις βουλευτές», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Σε ό, τι αφορά το αυριανό πρόγραμμα, στις 11:00 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στη Δανάη Μπάρκα.

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου» και στις 18:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών, στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments