Πολιτική

Μητσοτάκης: Αποφασιστική παρέμβαση στο ΕΚΑΒ

Μητσοτάκης: Αποφασιστική παρέμβαση στο ΕΚΑΒ

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Στην ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες των μικρότερων κομμάτων

«Η Χώρα την επόμενη τετραετία θα αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Θα προσλάβουμε 10.000 γιατρούς και νοσηλευτές. Θα εκσυγχρονίσουμε τμήματα επειγόντων περιστατικών, κέντρα υγείας. Θα επενδύσουμε στην πρόληψη και στον προσωπικό γιατρό».

Αυτό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες βράδυ στον Ασπρόπυργο. Έκανε, δε, λόγο για τραγικά περιστατικά, «τα οποία μονοπώλησαν, και δικαιολογημένα, το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες», και πρόσθεσε: «Ναι, θα ενισχύσουμε και θα παρέμβουμε και στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, ώστε να μην έχουμε τραγικά περιστατικά. Ξέρουμε τις αδυναμίες. Δεν κρύψαμε ποτέ τα προβλήματα. Ούτε είπαμε ότι η Χώρα μεταμορφώθηκε μέσα σε μια τετραετία και λύσαμε όλα μας τα προβλήματα».

Στην ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες των μικρότερων κομμάτων, ειδικά αυτών τα οποία – όπως είπε – ενδύονται τον μανδύα των «υπερπατριωτών», φωνασκώντας στα κανάλια για το τι θα έκαναν αν είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης. «Θυμίστε τους ότι οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια. Ότι αυτή η κυβέρνηση επέδειξε μεγάλη πατριωτική ευαισθησία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την περιοδεία του στον Ασπρόπυργο, μια από τις λαϊκές περιοχές στην οποία το κόμμα της ΝΔ υπερέβη το 40%.

Η αναφορά του κ. Κυρ. Μητσοτάκη σε αυτά τα κόμματα, που χαϊδεύουν αυτιά χρησιμοποιώντας ενίοτε και το θρησκευτικό αίσθημα, γίνεται την ώρα που η ΝΔ επιχειρώντας να βάλει πιο ψηλά τον πήχη διευρύνει το ακροατήριό της απευθυνόμενη και σε έναν κόσμο που κινείται προς τα δεξιά της, αλλά και σε κεντρώα, ακόμη και αριστερά τμήματα του εκλογικού σώματος.

«Μερικές φορές εκπλήσσουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, όταν δείχνουμε το πραγματικό προοδευτικό μας πρόσωπο. Όταν αποδεικνύουμε ότι άλλοι είναι οι προοδευτικοί στα λόγια και άλλοι είναι προοδευτικοί στην πράξη», τόνισε. Υπογράμμισε επίσης ότι οι πολίτες καλούνται να επανεπιβεβαιώσουν την επιλογή την οποία έκαναν στην προηγούμενη κάλπη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε σε Σύριζα και ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι το ζητούμενο για την Χώρα δεν είναι το ποιος θα έχει τα πρωτεία στην Κεντροαριστερά ή το ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά μια σταθερή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών.

«Στις εκλογές οι πολίτες ψηφίζουν για Κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Ψηφίζουν για το ποιος θα διαχειριστεί τις τύχες του τόπου την επόμενη τετραετία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments