Πολιτική

Άδωνις: Ένα μεγάλο «μπράβο» στην κ. Σακελλαροπούλου

Άδωνις: Ένα μεγάλο «μπράβο» στην κ. Σακελλαροπούλου
Συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφορικά με το ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου, ο Άδωνις τόνισε ότι «είναι μια απίθανη τραγωδία αυτό που έγινε. Η Ελλάδα έπραξε το μέγιστο που μπορούσε. Είναι τεχνικά και νομικά αδύνατο να παρέμβει η Ελλάδα σε ένα σκάφος που είναι στα διεθνή ύδατα. Είναι αδύνατο η Ελλάδα να έκανε κάτι παραπάνω. Το Λιμενικό Σώμα ενήργησε με απόλυτο επαγγελματισμό και ανθρωπισμό.

Ερωτηθείς για το εάν η Ευρώπη πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο, ο Α. Γεωργιάδης επισήμανε: «Η Ευρώπη δεν έχει κάνει όσα θα μπορούσε στο μεταναστευτικό. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ζητεί την αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου από το 2004. Από την κυβέρνηση Καραμανλή έως και σήμερα. Για να αναθεωρηθεί όμως η συνθήκη του Δουβλίνου, χρειάζεται ομοφωνία. Δεν μπορεί να αλλάξει με απλή πλειοψηφία. Άρα η αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου δεν είναι εφικτή.

Η Ευρώπη όμως φταίει που κάποιοι δουλέμποροι θησαυρίζουν επάνω στη δυστυχία και τον ανθρώπινο πόνο; Η Αριστερά τι λέει; Φταίει η Προεδρία της Δημοκρατίας, φταίει το Λιμενικό, φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Ο δουλέμπορος όμως δεν φταίει; Δεν φέρει ευθύνη;

Επιπλέον, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, 500 εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να έρθουν από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη. Η Ευρώπη θα βουλιάξει εάν εφαρμόσει πολιτική ανοιχτών συνόρων. Θα διαλυθούν όλες οι  ευρωπαϊκές κοινωνίες. Δεν θα μείνει όρθιο ούτε ένα ευρωπαϊκό κράτος. Ακραίος λαϊκισμός και ανευθυνότητα να λέει ένα κόμμα ότι θέλει να ανοίξει τα σύνορα. Αυτήν την πολιτική ακολούθησε ο Σύριζα όταν βρισκόταν στην διακυβέρνηση της χώρας. 1,5 εκατομμύριο μετανάστες πέρασαν από την Ελλάδα. Αποτέλεσμα ήταν η Μόρια, το κολαστήριο της Μόριας!

Στον Σύριζα αν δεν κατηγορήσουν την Ελλάδα για τα πάντα, δεν αντέχουν.

Επιπλέον, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τήρησε τη χθεσινή στάση και συμπεριφορά απέναντι στους νεολαίους του Σύριζα.  Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε όλους τους Έλληνες με την φράση της «Ο φράκτης προστατεύει την πατρίδα μου». Ένα μεγάλο μπράβο εκ βάθους καρδίας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments