Ελλάδα

Κως: Χωρίς την κάρτα SIM βρέθηκε το κινητό της 27χρονης

Κως: Χωρίς την κάρτα SIM βρέθηκε το κινητό της 27χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό της -το οποίο εντοπίστηκε νωρίτερα σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι- εξετάστηκε από τις Αρχές και βρέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM. Το γεγονός αυτό ενισχύει έτι περαιτέρω το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας πίσω από την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Ο 32χρονος φέρει γρατζουνιές σε χέρια και λαιμό

Από τον 32χρονο συλληφθέντα, ο οποίος φέρεται να πέφτει σε αντιφάσεις, έχει ληφθεί δείγμα για εξέταση DNA τόσο από τα γεννητικά του όργανα όσο και από τα νύχια του.

Στα χέρια και το λαιμό του υπάρχουν γρατζουνιές και εξετάζεται αν προήλθαν από πάλη. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε: «Είχα πάθει κάποιο ατύχημα. Τα έχω καιρό αυτά τα σημάδια».

Φύλλο και φτερό έγινε και το σπίτι του, στο οποίο συγκατοικεί με έναν ακόμη άνδρα από το Μπαγκλαντές που εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας και θεωρείται βασικό πρόσωπο, καθώς εντοπίστηκαν τρίχες της 27χρονης.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί μέσα στον οικισμό ενώ αρχικά είχε δοθεί βαρύτητα στην βαλτώδη περιοχή, ανάμεσα στο Μαρμάρι και το Τιγκάκι .

Στελέχη της Ασφάλειας της Κω, έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και κατοικιών, μεταξύ του οποίου και από ταβέρνα και μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι, το οποίο εξετάζεται εξονυχιστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments