Αθλητισμός

Άνετη νίκη – πρόκριση για Σάκκαρη

Άνετη νίκη – πρόκριση για Σάκκαρη

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Άνετα προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Μαρία Σάκκαρη.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αλιακσάντρα Σασνόβιτς (2-0) και να προκριθεί στα προημιτελικά του Βερολίνου!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντυπωσιακή στο court και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επικράτησε άνετα της Λευκορωσίδας τενίστριας (6-2, 6-1) και πλέον θα βρεθεί σε οκτώ καλύτερες της διοργάνωσης.

View this post on Instagram

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την πολύ επικίνδυνη Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο. 53), με στόχο τα ημιτελικά του τουρνουά. Με τη σημερινή της παρουσία, κατέστησε σαφές πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση πριν το επερχόμενο Wimbledon, ενώ αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος.

Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έκανε το 1-0, αμέσως «έσπασε» το σερβίς της αντιπάλου της για το 2-0. Στο 5ο game κράτησε με δυσκολία το σερβίς της για το 4-1, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 7ο, αλλά εντέλει και πάλι βγήκε νικήτρια για το 5-2. Με την ψυχολογία να είναι με το μέρος της, η Σάκκαρη έκανε ξανά το μπρέικ, φτάνοντας στο 6-2 και στο 1-0 σετ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments