Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: «Εγώ κάνω για 100 βουλευτές»

Κωνσταντοπούλου: «Εγώ κάνω για 100 βουλευτές»

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Γιατί η Πλεύση Ελευθερίας με τους πρόχειρους υπολογισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν έχει οκτώ, αλλά... 240 βουλευτές

«Αποψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε. Αντέξαμε σε μια πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκιά των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, υπερασπίστηκαν την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να είναι στη Βουλή, η Βουλή να έχει ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η επικαφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που εξασφάλισε την είσοδό της στην επόμενη βουλή σημείωσε επίσης στις δηλώσεις της: «Εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες “θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή;” και οι πολίτες μας απάντησαν “ναι” και πιστεύω ότι βλέποντας ακόμα περισσότερη την Πλεύση στη Βουλή ολοένα και περισσότεροι θα απαντήσουν “ναι” ακόμα ισχυρότερα γιατί η Πλεύση θα είναι η αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα.

Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών. Κι αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι κάνουν ο καθένας τους για άλλους 20. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα, κάθε κυβερνητική καταχρηστική πρωτοβουλία, θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο με χαμόγελο, πυγμή και αποφασιστικότητα. Οι πολίτες αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή και οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους πολίτες.

Θέλω να σας πω ότι έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης γιατί αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι αυτό που δεν θα κάνει κανείς στη Βουλή. Θα φέρνουμε τους πολίτες στη Βουλή με αμεσοδημοκρατικό τρόπο όποτε μπορούμε στη Βουλή. Αυτο που ξεκινάει σήμερα είναι μόνο η αρχή».

Επίσης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, οι άνθρωποι που έδωσαν μαζί τη μάχη, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς δυνάμεις, αλλά με μεγάλη αγάπη, με την οποία θα φτιάξουμε τη χώρα μας και θα αλλάξουμε τον κόσμο. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκλεισε την ομιλία της κάνοντας και γροθιά και καρδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments