Αθλητισμός

Τζούριτσιτς: Πρόκληση για εμένα ο Παναθηναϊκός

Τζούριτσιτς: Πρόκληση για εμένα ο Παναθηναϊκός
Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε για τα κίνητρα που τον έκαναν να ντυθεί στα πράσινα, ενώ αναφέρθηκε στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Φίλιπ Τζούριτσιτς στην WEB TV της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

-Με ποιον μίλησε προκειμένου να έρθει στον Παναθηναϊκό; “Πριν πάρω την απόφαση μίλησα με αρκετό κόσμο. Μπήκα και στο Τρανσφερμαρκτ. Πληροφορήθηκα πολλά θετικά πράγματα. Έμαθα πολλά και για το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν. Εν τέλει η εικόνα ήταν εξαιρετικά θετική.”

-Ποιοι λόγοι σε έκαναν να επιλέξεις τον Παναθηναϊκό; “Θέλω να είμαι ειλικρινής. Όταν έμαθα ότι με θέλει η ομάδα, είχα μια θετική διαίσθηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μέσα που με έκανε να νιώσω θετικά. Η εμπειρία μου ε΄χει διδάξει να ακολουθώ τη διάθεση μου. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόφος. Είδα ότι έχει να πάρει πρωτ΄αθλημα από το 2010 και να παίξει καιρό στην ευρώπη και για αυτόν το λόγο είπα να έρθω να βοηθήσω. Αποτέλεσε πρόκληση για εμένα”

-Πόσο θα βοηθήσει η Παρουσία του Γιοβάνοβιτς “Μιλάμε ίδια γλώσσα και θα είναι εύκολο να εξοικειωθώ. Ξέρω ότι είναι καλός άνθρωπος, αλλά δεν το σκέφτομαι γιατί θέλω να αντιμετωπίζομαι όπως οι υπόλοιποι και να δώσω τη μάχη για να κερδίσω τη θέση μου και να πετύχω”.

Για τον Μλαντένοβιτς «Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Πάνω από 10 παίξαμε και στην Κ21 είναι σπουδαίος παίκτης και χαίρομαι πολύ που θα είμαστε συμπαίκτες εδώ»

Για τη συζήτηση με τον Μπρινιόλι “Ήμασταν συμπαίκτες για έξι μήνες και γνωριζόμαστε. Ξέρω επίσης και τον Σπόραρ αλλά και άλλους. Νομίζω έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε”

Για την εμπειρία του στο ποδόσφαιρο και το τι περιμένει στον Παναθηναϊκό “Θα είναι ενδιαφέρουσα περιπέτεια έχουμε σ΄τοχους να πετύχουμε. Δεν θα είναι εύκολο στοιχημα. Ξέω που ήρθα. Σε έναν σύλλογο με ιστορία και «πεινασμένους» φιλάθλους. Πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν λέω πολλά, πάμε παιχνίδι. Είμαι αρκετά έμπειρος”

Για πέρυσι στη Σαμπντόρια “Η περασμένη σεζόν, από ανθρώπινη και όχι ποδοσφαιρική σκοπιά ηταν κακή. Απαίσια στη Σαμπντόρια. Δεν θα μιλήσω για αυτό. Δεν χρησιμοποιώ άλλοθι. Καθάρισα το μυαλό μου και θα κάνω εδώ ότι καλύτερο μπορω.”

Τι είδους παίκτης είναι «Δεν μου αρεσει να μιλάω για εμένα. Είμαι ‘10αρι’ στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν κλασσικοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Μου αρέσει να παίρνω ευθύνες και στο 1 vs 1. Ξέρω ότι μπορει να εκνευρίσω τους φιλάθλους αλλά θα φέρω κάτι νέο στην ομάδα»

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: “Το ελπίζω ότι θα με αγαπήσουν! Σε ό,τι κάνουμε χρειάζεται υπομονή και αυυτό είναι το πλέον σημαντικό.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments