Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Χαμός στην εντυπωσιακή παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι: Χαμός στην εντυπωσιακή παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι

Πηγή Φωτογραφίας: twitter inter miami cf

Αφού πρώτα... άνοιξαν οι ουρανοί στη Φλόριντα και έπεσε καταρρακτώδης βροχή, ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ίντερ Μαϊάμι και αποθεώθηκε

Άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία και τεράστια προσμονή την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα και θα ήταν μια πραγματική γιορτή για όλη την πόλη.

Ο καιρός χάλασε όμως τα σχέδια των ανθρώπων της Ίντερ Μαϊάμι. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Φλόριντα οδήγησαν στην καθυστέρηση της έναρξης της εκδήλωσης.

Η βροχή και οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεπαν ούτε καν την είσοδο του κόσμου εντός του DRV PNK Stadium. Παρ’ όλα αυτά όμως, τίποτα δεν θα μπορούσε να ακυρώσει την λαμπερή παρουσίαση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, ο οποίος ανήκει πλέον στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε και επίσημα, μέσα σε αποθέωσης από 18.000 φιλάθλους της αμερικανικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά τον Pulga. Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατούσε στις κερκίδες για τον Αργεντινό θρύλο της στρογγυλής θεάς, ο οποίος είχε στο πλάι του και την οικογένειά του.

Μόλις ο 36χρονος Μέσι έκανε την εμφάνισή του, το γήπεδο σείστηκε από τις ιαχές των φιλάθλων. Τον Αργεντινό υποδέχθηκαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι και του έδωσαν την φανέλα με το Νο10. Ο αριθμός που σημάδεψε την – μέχρι σήμερα – μυθική του διαδρομή στο ποδόσφαιρο.

Την ίδια στιγμή, από το video wall έπαιζαν μηνύματα καλωσορίσματος, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πυροτεχνήματα. Φυσικά το όνομα του Μέσι ακουγόταν συνεχώς από τους φιλάθλους. Το γήπεδο σείστηκε. Μαζί του βρισκόταν και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος επίσης συνεχίζει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ακολούθως, ο Μέσι πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους φίλους της νέας του ομάδας που συνέχισαν να τον αποθεώνουν. Να τονιστεί πως αστέρια όπως ο Στεφ Κάρι και ο Τομ Μπρέιντι έκαναν την εμφάνισή τους μέσω των μάτριξ για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments