Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στην προετοιμασία

Ολυμπιακός: Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στην προετοιμασία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία ολοκληρώθηκε

Έπειτα από 15 ημέρες η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία ολοκληρώθηκε. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε την ευκαιρία από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου να δουλέψει απρόσκοπτα με τους ποδοσφαιριστές του στο προπονητικό κέντρο της Ράικα Βόλντερς στην περιοχή του Μιλς και να θέσει τις βάσεις για την ερυθρόλευκη ομάδα της σεζόν 2023/24.

Όπως δήλωσε και ο Ισπανός τεχνικός, γνώρισε τους 25 ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην Αυστρία και ταυτόχρονα οι παίκτες έμαθαν την μεθοδολογία και τον τρόπο δουλειάς του νέου τεχνικού επιτελείου.

Ο ίδιος ο Μαρτίνεθ έκρινε πως υπήρξε πρόοδος αυτές τις 15 μέρες, ωστόσο τόνισε πως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για την αφομοίωση του πλάνου, όπως για παράδειγμα στην κυκλοφορία και την υψηλή πίεση, αλλά και την εκμάθηση νέων στοιχείων που θα χρειαστούν ανάλογα τις ανάγκες των παιχνιδιών που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μεταξύ των 25 παικτών που έλαβαν μέρος στην προετοιμασία υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Είχαν σταθερά καλή απόδοση και έκαναν τον Ισπανό τεχνικό να τους κοιτάξει σύμφωνα με το sport24.gr

Οι τέσσερις που ξεχώρισαν

Γιουσέφ ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός στράικερ είναι ίσως το πρόσωπο της φετινής προετοιμασίας. Ο Αραμπί ήρθε στην Αυστρία ως ο μοναδικός κεντρικός επιθετικός και το βάρος που πέφτει πάνω του είναι μεγάλο. Όσο δεν αποκτάται κάποιο φορ, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι εκείνος που θα αγωνιστεί βασικός στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο οποίος ξεκινάει στις 10 Αυγούστου. Στην προετοιμασία έδειξε κεφάτος, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και απέσπασε τα θετικά λόγια και των συμπαικτών του.

“Το μυστικό του Γιουσέφ είναι ότι ενώ είναι 36 ετών, μέσα στην προπόνηση και έξω από το γήπεδο, είναι σαν παιδί. Eίναι ακόμη πιο όμορφο να τον βλέπουμε σε αυτό το επίπεδο και σε αυτή την κατάσταση ακόμη και τώρα” δήλωσε για εκείνον ο Παναγιώτης Ρέτσος. Στα φιλικά σκόραρε τρία γκολ και δείχνει έτοιμος για τις επόμενες προκλήσεις.

Γιώργος Μασούρας: Σταθερός στην απόδοσή του και ορεξάτος στις προπονήσεις και στα φιλικά ήταν ο Γιώργος Μασούρας. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται να κουμπώνει στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Ισπανός τεχνικός έχει πράγματα στο μυαλό του για εκείνον και για το πώς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Ανδρέας Ντόη: Επίσης ένα από τα πολυεργαλεία στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο Ανδρέας Ντόη. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έκανε το ξεπέταγμα στην περσινή χρονιά και φαίνεται μέρα με τη μέρα δείχνει να ωριμάζει. Ταπεινός και με αρκετή δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται πως με τα τωρινά δεδομένα έχει θέση στο πλάνο του Ισπανού προπονητή και μάλιστα σε δύο θέσεις.

Κώστας Φορτούνης: Ο 30χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός είναι ο leader του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των ερυθρόλευκων και είτε στα φιλικά, είτε στις προπονήσεις φροντίζει να δείχνει για το τι είναι ικανός. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο.

Η περίπτωση των Καρβάλιο – Μπουχαλάκη

Στην κατηγορία των θετικών της προετοιμασίας μπαίνουν και οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Ζοάο Καρβάλιο. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν είναι δεδομένο πως θα παραμείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ, όμως χάρη στην εικόνα τους στην Αυστρία έχουν αυξήσει τις πιθανότητες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments