Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: Προσφέρει “γη και ύδωρ” στον Κιλιάν Εμπαπέ για να παραμείνει

Παρί Σεν Ζερμέν: Προσφέρει “γη και ύδωρ” στον Κιλιάν Εμπαπέ για να παραμείνει

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Του προτείνει νέο δεκαετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. ευρώ

Μυθικό συμβόλαιο για 10 χρόνια προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ, που, όπως φαίνεται, είναι αποφασισμένη να τον έχει δικό της.Οι πρωταθλητές Γαλλίας παρουσιάζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν μια απίστευτη πρόταση στον «αστέρα» της ομάδας για να του επεκτείνουν το συμβόλαιο και -σίγουρα- να μην τον χάσουν χωρίς να πάρουν ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει καλέσει τον Εμπαπέ για να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή θα παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι, μολονότι ο διεθνής επιθετικός έχει δηλώσει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 (σ.σ.: με πιθανό προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης).

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε σε εντυπωσιακή πρόταση, προκειμένου να κρατήσει για πάντα τον 24χρονο επιθετικό.Συγκεκριμένα, του προτείνει νέο δεκαετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. ευρώ.Σε περίπτωση που δεχθεί, ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων θα παίζει μέχρι τα 34 του στον σύλλογο, ενώ θα μιλάμε για την πιο κερδοφόρα συμφωνία στην ιστορία του αθλητισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments