Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Πρώτο δείγμα” θετικό για Πισάρο

ΑΕΚ: “Πρώτο δείγμα” θετικό για Πισάρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Μεξικάνο

Η ΑΕΚ συνεχίζει ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε πέρυσι. Η νταμπλούχος Ελλάδας είναι πλέον μία ομάδα με πολύ γερά θεμέλια και ξεκάθαρες αρχές στο παιχνίδι της, τις οποίες έβγαλε και στο νικηφόρο φιλικό με τον Βόλο. Η Ένωση άρεσε στους φιλάθλους της, μοιάζει έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση που πλησιάζει και ταυτόχρονα βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης στην ομάδα ενός πολύ ποιοτικού παίκτη όπως είναι ο Ροδόλφο Πισάρο σύμφωνα με το sportdog.gr

Ο Μεξικάνος άσος έκανε το ντεμπούτο του και τα όσα παρουσίασε στο χορτάρι σίγουρα χάρισαν χαμόγελα στον Ματίας Αλμέιδα και τους οπαδούς της ΑΕΚ. Προφανώς και ο Πισάρο δεν… έβγαλε μάτια, άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο για έναν παίκτη που είναι ανέτοιμος και παράλληλα μετρά μονάχα λίγες προπονήσεις στην Ελλάδα. Ωστόσο, μπόρεσε να δείξει την ποιότητά του και μπόλικα από τα… προσεχώς!

Ο Πισάρο ήταν πολύ καλός στις επαφές του με την μπάλα και εξαιρετικά κινητικός χωρίς αυτή στα πόδια του. Κυνήγησε το γκολ, βρέθηκε μέσα σε αρκετές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του και θα μπορούσε να σκοράρει. Άσχετα που σπατάλησε 2-3 ευκαιρίες, το σημαντικό είναι πως πρόκειται για παίκτη που ψάχνει το πώς να πατήσει στην περιοχή και να απειλήσει με κάθε τρόπο, είτε με κίνηση χωρίς την μπάλα είτε με συνδυαστικό παιχνίδι. Αυτό ακριβώς ήθελε ο Αλμέιδα: Έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό, άρτιο τεχνικά αλλά και ικανό να κάνει κίνηση “κρυφού” φορ μπερδεύοντας τις αντίπαλες άμυνες. Αν τα πράγματα δεν πάνε στραβά και ο Πισάρο προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, θα δούμε πολύ ωραία πράγματα από τον Μεξικάνο φέτος!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments