Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με εντολή Αλαφούζου “αυτόν” υπογράφει μετά την Ντνίπρο!

Παναθηναϊκός: Με εντολή Αλαφούζου “αυτόν” υπογράφει μετά την Ντνίπρο!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι Πράσινοι εχουν αποφασισει να προχωρήσουν αμεσα σε μια μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στη Σλοβακία επί της Ντνίπρο και πλέον καλείται να τελειώσει τη δουλειά στη Λεωφόρο ώστε να δώσει ραντεβού με τη Μαρσέιγ στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Champions League. Πάντως, ο ενθουσιασμός για την επικράτηση του Τριφυλλιού μετριάστηκε λόγω του τραυματισμού του Μπαρτ Σένκεφελντ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον δικέφαλο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως ο Ολλανδός θα χάσει τις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ (αν φυσικά οι Πράσινοι προκριθούν)!

Ο Γεντβάι έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στη θέση του τραυματία συμπαίκτη του και δεν τα πήγε άσχημα. Ήταν όμως λογικό να μην έχει ιδανική χημεία με τον Μάγκνουσον και οι Πράσινοι αντιμετώπισαν κάποια αμυντικά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας το δικαίωμα στην ουκρανική ομάδα να τους απειλήσει σοβαρά σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν ήταν τυχαίος ο εκνευρισμός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που γνωρίζει ότι η ομάδα του ναι μεν δεν πλήρωσε τα λάθη της, αλλά πρέπει να τα διορθώσει αν θέλει να ελπίζει σε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα, δίνοντας εντολή για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ. Μάλιστα, το πιθανότερο αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα, ίσως και πριν τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο σύμφωνα με το sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments