Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα άλλαξε το σκεπτικό του Λουτσέσκου για τη διαχείριση των νέων παικτών

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα άλλαξε το σκεπτικό του Λουτσέσκου για τη διαχείριση των νέων παικτών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε κόντρα στη Μπεϊτάρ (0-0) να βάλει τις βάσεις πρόκρισης για τη συνέχεια των προκριματικών του Conference League, όμως ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν αυτός που σίγουρα βγήκε πιο ισχυρός

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε κόντρα στη Μπεϊτάρ (0-0) να βάλει τις βάσεις πρόκρισης για τη συνέχεια των προκριματικών του Conference League, όμως ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν αυτός που σίγουρα βγήκε πιο ισχυρός από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το ερώτημα των προηγούμενων ημερών για τη θέση του αριστερού μπακ ήταν ένα. Μπάμπα ή Ράφα Σοάρες; Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε σε αυτή την ερώτηση δίνοντας φανέλα βασικού στον Γκανέζο.

Εκείνος από την πλευρά του τον δικαίωσε μιας και ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ χθες (27/7) στο γήπεδο της Τούμπας, όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό του επίτευγμα.

Ο 28χρονος κατάφερε να αλλάξει σκεπτικό στον προπονητή του δικεφάλου αναφορικά με τη διαχείριση των νεοαποκτηθέντων παικτών. Δεν έχουμε συνηθίσει άλλωστε τον Λουτσέσκου να επιλέγει άμεσα έναν παίκτη που δεν έχει συμπληρώσει ούτε μήνα στο σύνολο του.

Από την άλλη όμως, ο Γκανέζος μπορεί να έβγαλε μόλις τις μισές ημέρες προετοιμασίας στο Τέχελεν, όμως έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από ότι θα πίστευαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του δικεφάλου.

Κάτι τέτοιο άλλωστε παραδέχθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Ισραήλ, λέγοντας πως «Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν κι είναι πιο έτοιμοι από όσο πίστευα. Σίγουρα έχει να κάνει και με εμένα. Στο παρελθόν δεν θα έβαζα παίκτη να αγωνιστεί, όντας στην ομάδα μόλις δύο εβδομάδες. Είναι κάτι καινούργιο και για μένα…».

Ο Μπάμπα που δεν είναι κανένας τυχαίος και έχει την ποιότητα να αντιληφθεί τα όσα του ζητάει ο Λουτσέσκου, κατάφερε να κερδίσει από νωρίς την εκτίμηση του και να κάνει τον Ρουμάνο τεχνικό να τον ρίξει άμεσα στη μάχη έναντι του Ράφα Σοάρες.

Ενός παίκτη δηλαδή, που κουβάλησε την ομάδα στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Την ίδια στιγμή, εκτός από το επίτευγμα του να αλλάξει τις συνήθειες του προπονητή του, ο Αφρικανός αποτελεί και ένα τρανό παράδειγμα για το που θα πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά.

Ότι πληρώνεις παίρνεις άλλωστε και ο Μπάμπα το απέδειξε περίτρανα στους ιθύνοντες του δικεφάλου που δεν τον είχαν τυχαία στη λίστα τους σχεδόν σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους μετά την αποχώρηση του από την Τούμπα το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments