Trash

Λούρδη Λεόν: H κόρη της Μαντόνα Ολόγυμνη με αλυσίδες και δερμάτινα

Λούρδη Λεόν: H κόρη της Μαντόνα Ολόγυμνη με αλυσίδες και δερμάτινα

Πηγή Φωτογραφίας: Marca.com

Λούρδη Λεόν: Το μοντέλο, χορεύτρια και τραγουδίστρια «ξαναχτυπά» με μία «καυτή» φωτογράφιση, στιγμιότυπα της οποίας «ανέβασε» στο προφίλ της στο Instagram, προκαλώντας έναν μικρό… χαμό.

Μία ακόμα άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, η οποία… βγήκε από τα ρούχα της προκειμένου να διαφημίσει τσάντες.

Έχοντας πάρει μαθήματα από την πρωτοπόρα μητέρα της, η 26χρονη φαίνεται πως κατέχει την «τέχνη» του να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, με τις σέξι φωτογραφίσεις της, αλλά και τις «αμφιλεγόμενες» κατά πολλούς επιλογές της, να γίνονται θέμα συζήτησης.

View this post on Instagram

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Τώρα, το μοντέλο, χορεύτρια και τραγουδίστρια «ξαναχτυπά» με μία «καυτή» φωτογράφιση, στιγμιότυπα της οποίας «ανέβασε» στο προφίλ της στο Instagram, προκαλώντας έναν μικρό… χαμό.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη φωτογραφήθηκε γυμνή για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του Αυστραλού σχεδιαστή μόδας, Dion Lee, παρουσιάζοντας τη νέα κολεξιόν του με τσάντες.

View this post on Instagram

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στο Instagram τόσο ο οίκος Dion Lee όσο και η Λούρδη, βλέπουμε το νεαρό μοντέλο να φορά τις εκκεντρικές δημιουργίες της νέας συλλογής, όπου οι αλυσίδες πρωταγωνιστούν. Πανύψηλες thigh-high μπότες, εφαρμοστά φορέματα, κορσέδες και δέρμα συνθέτουν μια καμπάνια με άφθονες πινελιές «50 shades of Grey».

Στις σχετικές φωτογραφίες, η Λούρδη Λεόν ποζάρει γυμνή στον φωτογραφικό φακό, με τις τσάντες του Dion Lee να καλύπτουν τα… άκρως απαραίτητα.

View this post on Instagram

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Το brand τόνισε σχετικά με την καμπάνια: «Η καμπάνια αναδεικνύει την αλυσίδα που συναντά κανείς στις τσάντες, τα κοσμήματα και στη ready-to-wear συλλογή. Η custom-made αλυσίδα φτιάχτηκε στο Arezzo της Ιταλίας και αποτελεί την υπογραφή του brand».

Η Λούρδη είναι το μεγαλύτερο παιδί της Μαντόνα και πατέρας της είναι ο personal trainer και ηθοποιός Κάρλος Λεόν. Η ίδια ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και πέρυσι έκανε το μουσικό της ντεμπούτο με το καλλιτεχνικό όνομα Lolahol.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments