Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νίκη έστω και μισό γκολ

Παναθηναϊκός: Νίκη έστω και μισό γκολ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Από νωρίς στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός, ο ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ μια ομάδα με πανάκριβα αστέρια, η οποία όμως, έχει ένα σημαντικό ντεζαβαντάζ.

Δημιουργήθηκε πρόσφατα και αυτό τα λέει όλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για μια ομάδα δίχως συνοχή, σε αντίθεση με τους πράσινους που έχουν τον ίδιο σταθερό κορμό εδώ και δυο χρόνια.

Αυτό είναι που με κάνει αρκετά αισιόδοξο για την έκβαση του αγώνα.

Η Μαρσέιγ δεν έχει δέσει σαν ακόμα και είναι φυσιολογικό, καθώς φτιάχτηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Βεβαίως χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Όλα τα συμβόλαια των επιθετικών της αθηναϊκής ομάδας να προσθέσεις, κοστίζουν λιγότερο από όσα παίρνει μόνος του ο Ομπαμεγιάνγκ.

Από την άλλη πλευρά στο ποδόσφαιρο τα συμβόλαια δεν παίζουν μπάλα. Αν ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και πιάσει καλή απόδοση, τότε μπορεί να νικήσει τη Μαρσέιγ μέσα στην κατάμεστη Λεωφόρο. Αυτό είναι και το ζητούμενο γιατί αν τα καταφέρει μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στη Μασσαλία.

Η νίκη δίνει ελπίδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με ισοπαλία είναι καταδικασμένος. Γι’ αυτό είναι σημαντικό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς να προσέξει περισσότερο την άμυνα.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και κρατήσει  το μηδέν στα μετόπισθεν μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, ακόμα και δεν κερδίσει.

Η Μαρσέιγ δεν είναι θηρίο και αυτό πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Τριφυλλιού, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι σε τόσο σημαντικές αναμετρήσεις ο “σκοπός αγιάζει τα μέσα “.

Πηγή: novasports

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments