Διεθνή

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τα πύρινα μέτωπα στη Χαβάη: 55 νεκροί

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τα πύρινα μέτωπα στη Χαβάη: 55 νεκροί

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Οι πυρκαγιές στις οποίες έχει παραδοθεί ο εξωτικός τουριστικός προορισμός τον έχουν μετατρέψει σε κρανίου τόπου

Εικονες φρίκης καταγράφουν οι τηλεοπτικές κάμερες στο συμπλεγμα των νησιών της Χαβάη στον Ειρηνικό Ωκεανό.Οι πυρκαγιές στις οποίες έχει παραδοθεί ο εξωτικός τουριστικός προορισμός τον έχουν μετατρέψει σε κρανίου τόπου ενώ δεκάδες ανθρώπινες ζωές έχουν χαθεί και χιλιάδες πολίτες έχουν εγκαταλείψει τα νησιά.Οι φλόγες στο Μάουι, κατακαίνε τα πάντα. Ξεπηδούν από πόρτες και παράθυρα σπιτιών. Οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν δίοδο διαφυγής. Περνούν μέσα από τις φλόγες, οι οποίες τους έχουν περικυκλώσει.

Απελπισμένοι κάτοικοι και τουρίστες προσπαθούν να σωθούν από τον πύρινο εφιάλτη που τους καταδιώκει.Μην έχοντας άλλη επιλογή βουτούν στον ωκεανό.Ο αέρας είναι μανιασμένος και σπίθες πέφτουν απο παντού.Το σκηνικό κόλασης καταγράφουν επιβάτες αεροπλάνου πάνω από το νησί. Όλη η δυτική πλευρά έχει λαμπαδιάσει και το μόνο που βλέπει κανείς είναι φωτιά.

Mέχρι στιγμής 55 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωής τους.Πάνω από 1000 άνθρωποι αγνοούνται και οι φόβοι πως η μαύρη λίστα θα αυξηθεί, μεγαλώνουν.H μυρωδιά του καπνού καλύπτει τον αέρα. Η πόλη είναι αγνώριστη. Mία από τις πιο ωραίες και αγαπημένες πόλεις-λιμάνια στον κόσμο, μοιάζει πια σαν βομβαρδισμένο τοπίο.Το μόνο που έχει μείνει είναι κουφάρια σπιτιών και αυτοκινήτων. Κανένα από τα μέτωπα των πυρκαγιών δεν έχει ελεγχθεί πλήρως, με την φωτιά να σβήνει όταν φτάσει στη θάλασσα.Η καταστροφή στη Χαβάη είναι βιβλική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments