Lifestyle

And Just Like That: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλάει ελληνικά σε παραλία

And Just Like That: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλάει ελληνικά σε παραλία

Πηγή Φωτογραφίας: Sarah Jessica Parker in season two of Max's "And Just Like That." CRAIG BLANKENHORN

And Just Like That: Η σκηνή έγινε αμέσως viral, καθώς το απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο TikTok από έναν ενθουσιώδη θεατή.

Η αγαπημένη σειρά «And Just Like That» συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον των θεατών σε υψηλά επίπεδα, με ανατροπές που δεν περιμέναμε. Καθώς η συνέχεια της ιστορίας της αγαπημένης παρέας γυναικών από το «Sex and the City» αποκτά όλο και περισσότερη ένταση, μία σκηνή στο τέλος της δεύτερης σεζόν έγινε viral.

View this post on Instagram

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), η οποία ενσαρκώνει την αξιαγάπητη «Carrie», μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς απέδειξε πως οι ικανότητές της δεν περιορίζονται μόνο στην υποκριτική. Σε μία σκηνή που διαδραματίζεται σε κάποια παραλία της Ελλάδας, η πρωταγωνίστρια κάθεται σε μια ξαπλώστρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Μόνο που αυτή τη φορά, εκπλήσσει τους πάντες μιλώντας άπταιστα ελληνικά.

«Συγγνώμη, μπορούμε να έχουμε άλλα δύο cosmopolitans;» ακούγεται να λέει η ηθοποιός με εντυπωσιακή προφορά, προτού ευχαριστήσει τον σερβιτόρο. Η σκηνή έγινε αμέσως viral, καθώς το απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο TikTok από έναν ενθουσιώδη θεατή.

Με τον τρίτο κύκλο της σειράς να έχει ήδη ανανεωθεί από το HBO, η ανυπομονησία για τις επόμενες εξελίξεις αυξάνεται. Το «And Just Like That» συνεχίζει να μας εκπλήσσει, καθώς οδεύει προς νέες περιπέτειες και ανατροπές που δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments