Αθλητισμός

Με ευρωπαϊκό αέρα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Με ευρωπαϊκό αέρα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τη Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τη Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ατρόμητος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:30).

Το πρόγραμμα της εβδομάδας για τη Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ατρόμητος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:30). Αγκαλιά με τους ομίλους του Europa League οι Πειραιώτες, μετά το 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι, στην πρώτη κόντρα των ομάδων για τα playoffs της διοργάνωσης.

Κυριάρχησε ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με 65% κατοχή μπάλας, 15(10) τελικές και έξι κερδισμένα κόρνερ. Σκόραρε και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος (Ελ Κααμπί 3 & 40′, Φορτούνης 16′), δέχθηκε τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις και πάει με αβαντάζ δύο τερμάτων στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με γκολ των Μπιελ (63′) και Ελ Αραμπί (87′ πεν.). Προφανής στόχος για φέτος οι τίτλοι εντός συνόρων και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Πρώτο επίσημο για τον Ατρόμητο, καθώς η αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε. Οι Περιστεριώτες κράτησαν τον Κρις Κόουλμαν στον πάγκο της και ενισχύθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι, με στόχο να διεκδικήσουν μια θέση στα playoffs της Stoiximan Super League. Έβγαλαν πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, όπου έμειναν αήττητοι σε πέντε ματς. Με νίκες κόντρα σε Βόλο, Παναιτωλικό, Λαμία και δύο ισοπαλίες απέναντι σε Αστέρα και ΟΦΗ.

Σε καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός για τα δεδομένα της εποχής και με φόρα από την Ευρώπη. Η διαχείριση ωστόσο, μαζί και η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν είναι παράγοντες που παίζουν τον ρόλο τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments