Αθλητισμός

«Κουράστηκαμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που παριστάνει ότι είναι superstar»

«Κουράστηκαμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που παριστάνει ότι είναι superstar»

Πηγή Φωτογραφίας: skysports-giannis-antetokounmpo

Απίστευτο «κράξιμο» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Βροχή» τα αρνητικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σχόλια που κανείς δεν περίμενε ότι θα ακούσει. Παρόλο που έχει περάσει μπόλικος καιρός από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Σαμ Μίτσελ, θυμήθηκε τα όσα συνέβησαν στα εφετινά playoffs του NBA. Και εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Ελληνα σούπερ σταρ.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Ιντιάνα Πέισερς αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Γιάννης δεν μάρκαρε τον Τζίμι Μπάτλερ, υπογραμμίζοντας πως κουράστηκε με όλους αυτούς που παριστάνουν ότι είναι superstars.

“Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε μια ήττα στα πλέι-οφ που όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν μάρκαρες τον καλύτερο παίκτη της άλλης ομάδας. Και δίνεις την ίδια απάντηση, ότι «ο προπονητής δεν με έβαλε να τον μαρκάρω». Αλλά μπορείς και έρχεσαι στη συνέντευξη Τύπου και έχεις όλες αυτές τις απαιτήσεις”, υπογράμμισε μιλώντας στο “SiriusXM NBA Radio”, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του “Greek Freak”.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

“Και λες τώρα «αν δεν συμβεί αυτό» και «αν δεν συμβεί το άλλο». Λοιπόν, τι έγινε στη σειρά; Όταν μπορούσες να κάνεις κάτι για το παιχνίδι. Όταν μπορούσες να πεις «γεια σου coach, θα μαρκάρω τον Τζίμι» (σ.σ. Μπάτλερ). Πού ήταν όλα αυτά τότε; Δεν θέλω να τα ακούσω όλα αυτά. Όταν ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά και να γίνεις σταρ, ήσουν σιωπηλός. Γιατί μιλάς τώρα; Κουράστηκα με όλους αυτούς που παριστάνουν ότι είναι superstars”, ανέφερε ο Coach of the Year του 2007.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments