Αθλητισμός

Walkup: “Τελικός με τη Νέα Ζηλανδία”

Walkup: “Τελικός με τη Νέα Ζηλανδία”

Πηγή Φωτογραφίας: [363013] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Εθνική Ανδρών γνώρισε την ήττα με 109-81 από την εθνική ΗΠΑ

Η Εθνική Ανδρών γνώρισε την ήττα από την εθνική ΗΠΑ στην 2η αγωνιστική του MundoBasket 2023 και στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Ζηλανδία που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο SPORT24 και τον Σπύρο Καβαλιεράτο για το ματς κόντρα στους Αμερικανούς, αλλά και για τον “τελικό” που έρχεται απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Ο διεθνής γκαρντ, αναφέρθηκε στο πως βίωσε ο ίδιος το παιχνίδι απέναντι στους Αμερικανούς τονίζοντας πως: “Δεν σημαίνει τίποτα. Πριν το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει κάτι, όμως όταν ξεκινάει το ματς τελειώνουν όλα, είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το σκέφτεσαι”.

Αναφορικά με το ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε παίκτες τέτοιου επιπέδου δήλωσε: “Αυτή είναι η συνταγή. Βλέπουμε τι πρέπει να κάνουμε, πως πρέπει να παίξουμε όταν η μπάλα κινείται. Είμαι χαρούμενος που το αποδείξαμε αυτό στο πρώτο δεκάλεπτο, είμαι απογοητευμένος που δεν το καταφέραμε και στα τέσσερα”.

Για την ελληνική ομάδα ακολουθεί ένα must win παιχνίδι απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. Ένα ματς – τελικός όπως το χαρακτήρισε και ο Τόμας Γουόκαπ: “Είναι τελικός. Νικάς ή πας σπίτι σου. Πρέπει καταρχάς να ματσάρουμε την σκληράδα, την δύναμη, την επιθετικότητα και μετά τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Δεν μπορείς να μιλάς για τακτικές αν δεν κάνεις αυτά τα πράγματα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments