Καιρός

Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά

Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου από την Βουλή

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών σε πολλές περιοχές. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στα βορειοδυτικά. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε τμήματα του Ιονίου, της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34-36 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 16 έως 36-38 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 36-38 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 30-31 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 21 έως 32-34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο γενικά δυτικοί-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες οι άνεμοι στον Κορινθιακό θα ενισχυθούν στα 6-7 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις, τις μεσημβρινές ώρες από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 και στα νότια 4 μποφόρ, ενώ από τις απογευματινές ώρες αναμένεται στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής ή και καταιγίδας τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments